-
February 9th, 2014, 00:44
عضو انجمن
پاسخ : سرعت اینترنت

نوشته اصلی توسط
i-Power
ممنون از پاسخ، isp چاپار هست. این مورد عجیب هست که به یکباره بصورت کاملا چشم گیر سرعت اینترنت بر فرض مثال از سرورهای هتزنر یا رد استیشن
که بصورت معمول بر روی 200 الی 600 کیلوبایت بود به زیر 100 کاهش پیدا کنه و به همین رویه سرعت دانلود در سرور داخلی افزایش.
دلیل زدن این تاپیک هم این بود که، مورد همگانی هست یا فقط مشکل از بنده بوجود اومده.
سپاس
اینکه اختلال هست که شک نکنید
چون همگانی نیست.
ولی فکر میکنم که به زودی همین اتفاق خواهد افتاد.
چون چند ISP دیگر هم به همین صورت اتفاق افتاده و بعد چند روز به حالت قبل برگشته نمونش همون PARSONLINE & Asiatech که بنده تجربه کردم
ولی اینکه به یکباره این مقدار کم شده از سرعت دانلود خارج از ایران این یه مقدار عجیب هستش !
-
تعداد تشکر ها ازSainaServer به دلیل پست مفید
-
February 9th, 2014 00:44
# ADS
-
February 9th, 2014, 00:45
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
i-Power
درود،
این امر طبیعی هست هر ساله سر مناسبت های مختلف چنین محدودیت هایی اعمال میشه ولیکن،
حدود 2 الی 3 هفته ای هست که بنده صبر کردم و منتظر تغییر حالت به سابق بودم اما متاسفانه چنین چیزی سر انجام نشد.
امیدوارم چنین مشکلاتی رفع بشه.
ممنون از پاسختون
من در مخابرات هستم و میدونم وضعیت رو الان 1 ماه هست اینطور شده اون هم بخاطر چیست نمیدونیم فقط دستور از بالا میاد که لیمیت کنید ما هم به اجبار روی اون ترازی که گفتن میبندیم ولی فکر کنم بعد از 22 بهمن باز درست میشه
-
تعداد تشکر ها ازourweb به دلیل پست مفید
-
February 9th, 2014, 00:46
عضو انجمن
در ضمن به تازگی یکسری رنج ای پی ها برای ما رسیده که بیشتر مال serverblck بودن که اگه اشتباه نکنم مال المان بوده که مجبور شدیم ببندیم حالا دلیل از چیست خدا میدونه ولی رنج های خیلی از شبکه ها رو دارن میبندن
-
-
February 9th, 2014, 00:53
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
SainaServer
اینکه اختلال هست که شک نکنید
چون همگانی نیست.
ولی فکر میکنم که به زودی همین اتفاق خواهد افتاد.
چون چند ISP دیگر هم به همین صورت اتفاق افتاده و بعد چند روز به حالت قبل برگشته نمونش همون PARSONLINE & Asiatech که بنده تجربه کردم
ولی اینکه به یکباره این مقدار کم شده از سرعت دانلود خارج از ایران این یه مقدار عجیب هستش !
طی افزایش قیمت اخیر اینترنت بطوری شده که هزینه بیشتر و سرعت کمتر رو اعمال می کنند!
سرعت در سرور های داخلی بسیار مناسب هست اما اکثر فایل ها و منابع آموزشی و یا ... که در سرور خارج از کشور قرار دارند
به قدری سرعت پایین آمده که گاها از جستجو موضوع پشیمان میشم.
ممنون از پاسختون 

نوشته اصلی توسط
ourweb
من در مخابرات هستم و میدونم وضعیت رو الان 1 ماه هست اینطور شده اون هم بخاطر چیست نمیدونیم فقط دستور از بالا میاد که لیمیت کنید ما هم به اجبار روی اون ترازی که گفتن میبندیم ولی فکر کنم بعد از 22 بهمن باز درست میشه
متاسفانه وضعیت اینترنت ایران در جایگاه مناسبی قرار ندارد و هر ماه افت کیفیت رو مشاهده می کنم.
امیدوارم که بعد از 22 بهمن مشکلات جاری در باب اینترنت حل بشه.
ممنون از پاسختون
-
تعداد تشکر ها ازi-Power به دلیل پست مفید
-
February 9th, 2014, 00:59
یک لطف کنین یکی از لینک هایی که میفرمایید سرعت کم هست قرار دهید چک کنیم ببینیم در جاهای مختلف به چه صورت می باشد
-
تعداد تشکر ها از glxx به دلیل پست مفید
-
February 9th, 2014, 01:03
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
glxx
یک لطف کنین یکی از لینک هایی که میفرمایید سرعت کم هست قرار دهید چک کنیم ببینیم در جاهای مختلف به چه صورت می باشد
روی بعضی از isp ها محدود شده به عنوان مثال داده گستر عصر نویس / پارس انلاین / مخابرات
لینک تست
http://www.saba-server.com/dl/VMware...1.0-786111.exe
-
-
February 9th, 2014, 01:15
لینک در ساعت رایگان دانلود کردم
که سرعت نصف روز می شود
اینترنت مخابرات است
1.JPG
-
تعداد تشکر ها از glxx به دلیل پست مفید
-
February 9th, 2014, 01:17
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
ourweb
بر فرض مثال لینک شما، سرعت دانلودش برای بنده بین 67 الی 75 هست.
در صورتی که قبل از حدود 2-3 هفته پیش این چنین نبود، در هر حال فردا در اسرع وقت موضوع رو از سرویس دهنده جویا خواهم شد.
ممنون از همکاری تمامی شما عزیزان.
-
تعداد تشکر ها ازi-Power به دلیل پست مفید
-
February 9th, 2014, 01:17
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
glxx
لینک در ساعت رایگان دانلود کردم
که سرعت نصف روز می شود
اینترنت مخابرات است