-
April 29th, 2013, 12:22
عضو دائم
پاسخ : معرفی دو قالب رایگان جدید و زیبا برای WHMCS به نام های My Host و Your Host
● مدیر فنی سرور - کانفیگ فنی و امنیتی سیستم عامل و انواع کنترل پنل های لینوکس cPanel - Directadmin / نزدیک به 10 سال تجربه
-
تعداد تشکر ها از nimafire به دلیل پست مفید
-
April 29th, 2013 12:22
# ADS
-
July 17th, 2013, 16:41
پاسخ : معرفی دو قالب رایگان جدید و زیبا برای WHMCS به نام های My Host و Your Host
سلام در صورت تمایل سفارش بدید تا با کمترین هزینه ممکن هم فارسی و هم راست چینش کنم
09158240977 علی ارجمند
-
تعداد تشکر ها از amn به دلیل پست مفید
-
July 17th, 2013, 17:26
عضو انجمن
قیمت و کیفیت را مقایسه کنید !! تلگرام : Xdlhost
-
تعداد تشکر ها ازdertgtr به دلیل پست مفید
-
July 17th, 2013, 18:05

نوشته اصلی توسط
dertgtr
تشکر بابت محبت شما .به نظر من قالب دومی شیک تر هست کاش اون رو فارسی می کردید به هر حال محبت کردید

دومی رو هم قراره فارسی و راست چین کنم بزارم
البته اگر کسی اینکارو کرده بگه لطفا که وقت بیخودی هدر نره . مرسی
-
تعداد تشکر ها از ToooPDL به دلیل پست مفید
-
July 17th, 2013, 21:02
عضو دائم
سعی کنید بهینه سازی هایی که در نسخه جدید whmcs ایجاد شده را نیز اعمال کنید چون فکر کنم قالب برای نسخه 5 باشد
● مدیر فنی سرور - کانفیگ فنی و امنیتی سیستم عامل و انواع کنترل پنل های لینوکس cPanel - Directadmin / نزدیک به 10 سال تجربه
-
-
July 17th, 2013, 23:22

نوشته اصلی توسط
nimafire
سعی کنید بهینه سازی هایی که در نسخه جدید whmcs ایجاد شده را نیز اعمال کنید چون فکر کنم قالب برای نسخه 5 باشد
سلام . من یه مدت نت نبودم . لطفا تغییرات نسخه جدید ( اگر توی چندروز اخیر باز آپدیت داده ) رو کمی ریزتر بگید تا سریعتر کار انجام بشه .
-
-
February 8th, 2014, 21:36
عضو دائم
دوستانی که میتوانند ، این دو قالب را برای نسخه جدید 5.3.3 فارسی سازی کنند
-
-
February 8th, 2014, 21:49
درود خسته نباشید نسخه فارسی شده رو قرار بدید
من نسخه فارسی شده your host رو جایی دیده بودم بتونید قرار بدید عالی هست
-
-
March 6th, 2014, 08:18
این 2پست رو امروز دیدم

نوشته اصلی توسط
nimafire
دوستانی که میتوانند ، این دو قالب را برای نسخه جدید 5.3.3 فارسی سازی کنند
نسخه آپدیت شده ی قالب رو بفرستید لطفا

نوشته اصلی توسط
kourosh_it
درود خسته نباشید نسخه فارسی شده رو قرار بدید
من نسخه فارسی شده your host رو جایی دیده بودم بتونید قرار بدید عالی هست
فارسی شده قبلا . توی همین تاپیک هم گذاشتمش
اینجا هم هست
دانلود قالب فارسی Your Host برای whmcs