-
February 7th, 2014, 16:40
عضو انجمن
پاسخ : دوستان نظرتان را بدید
این کد رو امتحان کن . 013242#
-
-
February 7th, 2014 16:40
# ADS
-
February 7th, 2014, 16:45
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
rezarostami
این کد رو امتحان کن . 013242#
کدوم قسمت؟
-
-
February 7th, 2014, 16:48
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
ourweb
کدوم قسمت؟
رنگ قسمت خاکستری فوتر
-
-
February 7th, 2014, 16:58
عضو جدید
سلام دوست عزیز css که اختصاصی نیست ( کار http://mnkystudio.com هستش) هدر خوبه خوشم اومد (اما تفاوت رنگ پس زمینه ساب منو ها با منوی اصلی به چشم میخوره به نظر من کریستالی طراحی بکنی بهتره) قسمت body خوبه و لی میتونست خیلی بهتر باشه بیش از حد خشک و خالیه فوتر هم ایرادش اینه که با دو قسمت قبل از لحاظ ترکیب رنگی زمین تا آسمان فاصله داره وقتی به فوتر رسیدم احساس کردم یه فضای دیگه است (در کل کار خوبیه و اینکه هرکس نظری میده قرار نیست از نظر همه خوب باشه هرکس سلیقه ای ولی حتما این تضاد ها رو رفع کن و ترکیب رنگی در رنج خاصی باشه اگر هم میخوای با تضاد رنگی زیباترش کنی بیشتر دقت کن)
-
-
February 7th, 2014, 17:23

نوشته اصلی توسط
ourweb
بله چطور ؟
قالبتون بیشتر شبیه قالب های rtl شده هست.
-
-
February 7th, 2014, 17:30
ویرایش توسط porya8738 : February 7th, 2014 در ساعت 17:34
-
-
February 7th, 2014, 17:36
چقد خانوم ها شبيه منن .مخصوصا هلنديه- خلي متفاوت و نازه
-
-
February 7th, 2014, 17:36
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
rightserver
سلام دوست عزیز css که اختصاصی نیست ( کار http://mnkystudio.com هستش) هدر خوبه خوشم اومد (اما تفاوت رنگ پس زمینه ساب منو ها با منوی اصلی به چشم میخوره به نظر من کریستالی طراحی بکنی بهتره) قسمت body خوبه و لی میتونست خیلی بهتر باشه بیش از حد خشک و خالیه فوتر هم ایرادش اینه که با دو قسمت قبل از لحاظ ترکیب رنگی زمین تا آسمان فاصله داره وقتی به فوتر رسیدم احساس کردم یه فضای دیگه است (در کل کار خوبیه و اینکه هرکس نظری میده قرار نیست از نظر همه خوب باشه هرکس سلیقه ای ولی حتما این تضاد ها رو رفع کن و ترکیب رنگی در رنج خاصی باشه اگر هم میخوای با تضاد رنگی زیباترش کنی بیشتر دقت کن)
سلام دوست گرامی بیس قالب رو نوشتیم این استایل رو بخاطر تایبل ها و بخش ها اوردیم وگرنه کد نویسی کار خودمون بوده و در اون مورد هم حتما درست میکنیم ...
-
-
February 7th, 2014, 17:37
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
viyona
چقد خانوم ها شبيه منن .مخصوصا هلنديه- خلي متفاوت و نازه

دم شما گرم چطوره هدرهاش ؟؟ پدرم در اومد تا از اینترنت این خانوم ها رو با پرچمشون ست کردم
-
-
February 7th, 2014, 17:41
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
porya8738
مهندس جان خوبه یا بده؟
-