این جور که من فهمیدم دیتاسنتر جدید کارو هنوز سرعت پورت قابل قبول خودشو نداره
اما دیتاسنتر قبلیش که فکر می کنم آقای میرزاخانی عزیز از این دیتاسنتر سرور میدن خیلی استابل و قابل قبول هست
حالا همه هاستینگ ها سالانه چندین ساعت و یا شاید هم چندین روز دوون تایم دارن یک ساعت دوون تایم دیتاسنتر هم روش !!!
پشتیبانی خود دیتاسنتر در حد لالیگا هست و واقعا عالیه، اینو آدم هایی مثل من که چندین ساله با iEWB کار می کنیم خوب می فهمیم !!!!!!
روابط حسنه با ایران : این از همه و همه مهمتره که آقای میرزاخانی nikanhost این شرایط رو به خوبی ایجاد کرده و شما بدون هیچ مشکلی می تونی با دامنه .ir . هویت ایرانی از این دیتاسنتر پشتیبانی بگیری و چک چونه بزنی به خدا این خیلی مهمه و واقعا ارزشمنده و باعث می شه که همیشه استابل بمونین !
موردی که باعث میشه این چند وقته بعض هاستینگ های سوئیچ کنن روی دیتاسنتر های دیگه مثل Iweb و یا Softlayer و ... مشخصات فنی سرور ها هست
من اینو از چندین دوستان که قبلا روی کارو بودن و رفتن یه جای دیگه پرسیدم مثلا اگه توی کارو یه سرور با 8 گیگ رم و 1 ترابایت هارد بخواهید باید خداتومان پول بدید ولی سرور های عرفی که آقای میرزاخانی ارائه می دن از لحاظ قیمتی یه کم بالا هست ولی چون می تونین بدون مشکل تحریم و به تومان خرید کنین از همه ارزشمند تره و از طرفی از یک ایرانی خرید کردیم و این خدا پسندانه هست
این فقط یه نظر شخصی هست و امیدوارم کسی چیزی به دل نگیره