چون شما داری پول هاست نامحدود میدی ، باید وقتی اون یک ترابایت رو پر کردی ، یه سرور دیگه براتون آماده کنن !

چند تا سوال هم برام پیش اومد :
1- بالاخره من ریسلر دارم یا سرور با هارد 160 و یا اصلا ویزیتور هاستینگ هستم ؟
2- شما که خیلی حالیتونه و میدونید هاست نامحدود وجود داره ، چرا اینجا 15 گیگ میخواید ؟ (این خودش خیلی مهمه)
3- سایتی رو معرفی کنید با بازدید 100 هزار تا که هاست نامحدود داشته باشه ! (منتظرم)
لطفا فکر کنید و حرف بزنید !
من هم حال پاسخ دادن به شما رو ندارم.
اینجا و اینجا رو بخونید.

آقای عزیز شما اگه با یه آماتور طرف بودی میتونستی از این حرفا تحویل بدی.
و اما پاسخ به سوالاتون :
1- بالاخره من ریسلر دارم یا سرور با هارد 160 و یا اصلا ویزیتور هاستینگ هستم ؟ "هر سه اینایی که گفتی یه چیزه،دیتا سنتر که نداری.
.2 شما که خیلی حالیتونه و میدونید هاست نامحدود وجود داره ، چرا اینجا 15 گیگ میخواید ؟ (این خودش خیلی مهمه) "بله که حالیمه،من جواب شما رو دادم.گفتم واسه خودم نمی خوام واسه کسیه که حالیش نیست.و گرنه من عمرا بیام یه همچین جایی وجدانن شما اسم اینجارو گذاشتین webhostingtalk" یه کاریکاتور از freewht.com که یه مشت بچاپ ریختن توش،من این تاپیک اونجا زده بودم فری داده بودن بهم.وقت کردین اونجارم یه سری بزنید ببینیم می تونین همین حرفارم اونجا بزنین.؟اونجا واسه لینک بک این مقدار فضا میدن."
3.- سایتی رو معرفی کنید با بازدید 100 هزار تا که هاست نامحدود داشته باشه ! (منتظرم)
لطفا فکر کنید و حرف بزنید. " همون سایتا و فروم هایی که تا پنلشون بسته شد واویلا سردادن.شما هم یکم فکر کن بد نیست. "

"درضمن سایت هایی که بازدید واقعی 100 هزار داشته باشند هاست اشتراکی ندارند و سرور دارند چون خودشون میدونند مشکل براشون پیش میاد." من هم نگفتم روی هاست اشتراکی هستن یا نه .

من نمیدونم شما از چی دفاع میکنین.؟تیز هاست همین الان داره نامحدود میده و آسمان(بلوهاست) و بقیه که مثل تندیس،یا پارسه هاست و با قیمت پایین..و شما هم داری حرف منو تایید میکنی.
آقا بلاخره شرکتی که داره نامحدود میده اگر حتی حرف شمارم در نظر بگیریم اجازه داره 20 گیگ استفاده کنه ماهی 4-5$ پس شما چرا داری 15 گیگ و 50 رو میدی 10$.
پس شما چرا پلن نامحدود نمیدی.؟؟ شما هم اگه بیشتر 20 شد شما هم پاک کن ولی همسان قیمت بذار.
من دیدم شما هر جا کسی حرف از نامحدود زده اومدی همین حرفارو زدین.