سایت موزیک خیلی راحت تر و کم خرج تره ولی گیر روش بیشتره !
سایت موزیک خیلی راحت تر و کم خرج تره ولی گیر روش بیشتره !
تجربه ثابت کرده ظاهر سازی حرام خوری رو راحت میکنه...این اینماد ها کشکه ؟
خواستی خودم سایت فیلم دارم در مورد راه اندازیش راهنماییت می کنم! پ.خ کن
تجربه ثابت کرده ظاهر سازی حرام خوری رو راحت میکنه...این اینماد ها کشکه ؟
از چ پلاگینی برای آپلود فایل و انتقال آن به هاست دانلود استفاده میکنن و لینک دانلود دریافت میکنن؟
کلا کار درستی نیس هر دوش!
تو هر دوش باید کپی رایت رو نقض کنی و فیلم و موزیکهای مردم رو بذاری برای دانلود!!
اگه بخوای خارجیش رو بذاری که دیگه بدتر! مخصوصاً که سانسور نشده باشه!
کلاً به نظر من خیری توش نیست؛ همچنین عاقبت به خیری!
سایت فیلم ریسک بالایی داره در ضمن هزینه هاش هم بخاطر حجم بالای اطلاعات زیاده تقریبا
شما غیر از هاست و دامین که هزینه زیادی نداره باید ماهانه مبلغی رو بابت میزبانی فایل هاتون چه رو هاست دانلود چه رو سرور مجازی پرداخت کنین
مطالب سایتتون هم باید زیاد باشن و و رو سئوتون هم کار کنین که با این وجود اینهمه سایت فیلم با آرشیو قوی گوگل بهتون ورودی بده
واسه درآمد از اینگونه سایتها هم باید صبور باشین و هزینه کنین
با سلام ، طبق فرمایش همکاران محترم ، سرور مجازی در ابتدا پاسخ گوی شما خواهد بود (صرفه جویی هزینه) اما بعدا که کاربران سایت شما زیاد و تعداد فیلم های سایت شما بیشتر شد ، شما باید سرور اختصاصی داشته باشید تا بتونید پهنای باند و حجم فیلم ها رو ساپورت کنید...
سرور اختصاصی برای شما گرون تموم میشه ، برای این که تو هزینه ها خیلی صرفه جویی کنید میتونید همانند اکثر فیلم سنتر ها از آپلود سنتر ها اکانت های پرمیوم تهیه کنید (بعضی از آپلود سنتر ها در صورت بالا بودن دانلود فایل های شما به شما تخفیف بیشتر یا حتی درآمدی هم میدهند)
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)