نقل قول نوشته اصلی توسط InterServer.ir نمایش پست ها
چرا بعضی از دوستان فکر می کنند قوانین سایت internet کل قوانین مربوط به کامپیوتر هست؟ در هیچ یک از بند ها ذکر نشده این قانون کامل می باشد و کل قوانین دیگر بی اثر هستند !

بهتر هست به صورت تیکت این موضوع رو با سایت مورد نظر در میان بگذارید و وقتی جواب دادند پرینت کنید و جهت شکایت به دادگستری مراجعه کنید شاید نشه دامین بین المللی رو به زور گرفت ولی دادگاه ایرانی قدرت اینو داره سایت مورد نظر رو ***** کنه و عملا دامین غیر قابل استفاده میشه برای طرف چون ایشون با قصد سوء استفاده از نام تجاری شما و صدمه زدن به شما دامین رو ثبت کرده و این باعث برتری شما در دادگاه خواهد بود !
سلام ممنونم از راهنماییتون ...

نه عزیز زور چیه والا بنده باهاشون تماس گرفتم و خیلی محترمانه باهاش صحبت کردم و بهش گفتم اگر مایل بودی بیا من بهت رسلر نامحدود 5-6 ماهه میدم (خودش رسلر یکی از همکارانه) و همینطور پول دومین رو هم بهت حتی دو برابرشو ! من اصلا مشکلی ندارم که این دومین دستشون مشکلی بنده اینه که توسط این دومین دقیقا یک سایت با موضوع هاستینگ به طور دقیق با اسم ما راه اندازی کردند و ممکنه بعد ها مشکلات بزرگی ایجاد کنه ..
اعتبار ذره ذره جمع میشه با این کار ایشون ممکنه اعتباری که براش زحمت کشیدیم رو به راحتی بر باد بدند ...
اما گفتن نه !