باسلام خدمت تمام عزیزان
برای میزبانی 8 تا سایت شخصی تازه راه افتاده ( چند تاش هنوز کامل نشده ) نهایتا نیاز به 5 گیگ فضا دارم تمام سایت ها دامنه بین المللی هستن و IR ندارم ( البته حجم قابل افزایش باشه )
پهنای باند هم ترجیحا در نظر گرفته نشه به شرط استفاده منطقی از طرف من
1 انجمن ویبالتین ( عملا فعالیت نداره و شاید نهایتا 5 نفر در روز بازدید داشته باشه چون تازه راه افتاده )
بقیه هم با Joomla که همه شرکتی هستن و برای اطلاع رسانی
سایت دانلود و اپلود و ... نیست نهایتا اپلود دانلود فایل ضمیمه انجمن که اونم خیلی کم و محدود.
* پنل ایمیل نیاز ندارم چون سرویس SMTP دارم
** در صورت امکان IP Ded اگه قابل ارائه باشه چه بهتر
** ترجیها خودم بتونم بک آپ بگیرم.
اگه امکان افزایش منابع هم وجود داشته باشه خوب ( برای چند وقت دیگه که اگه مثلا سایت ها بازده ای داشتن و شدن مثلا سایت سنگین و ... )
البته اگه بعدا سایت ها سنگین شدن برمیگردم به سمت VPS الان فقط برای کاهش هزینه ها می خوام این کار کنم و در حال حاظر سایت ها روی VPS هستن
*** آپتایم و سرعت و امنیت بیش از حد برام مهم
سایت ها 100% مطابق قوانین داخلی هستن تنها انجمن که فعلا لایسنس نداره بنابراین اصلا ساسپند شدن نمی تونم قبول کنم در صورت بروز هر مشکلی بهم تیکت بدید یا مشکل حل میکنم یا انتقال میدم
تا موقعی که قصد خرید نداشته باشم تیکت نمیدم پس خواهشن نگید با پشتیبانی تماس بگیرید و ......... .
اعتبار فروشنده خیلی برام مهم پس با عرض پوزش از عزیزانی که تازه وارد این فعالیت شدن سرویس نمی گیرم
با تشکر و آرزوی سلامتی برای همه دوستان