با سلام به دوستان خوب وب هاستینگ تالک .. بنده در پکیج های زیر میتونم روم و وبیولیتن و وردپرس رو نصب کنم ...

# دوستان به اطلاع برسونم که بنده انواع چت روم رو نصب میکنم با قیمت 9 هزار تومن و در صورتی ناراضی بودین تا 8 ساعت میتونید دلایل کافی رو بیارید و بنده روم رو از روی هاستینگتون پاک میکنم و مبلغ 6 هزار تومن رو بازگردانده میشه ... !!!

# نصب وبیولیتن 10 تومن.در صورتی که ناراضی بودین انجمن رو پاک میکنم و مبلغ 8 هزار تومن رو برمیگردونم ...

# نصب وردپرس با مبلغ 9 تومن . در صورتی که ناراضی بودین وردپرس رو پاک کرده و مبلغ 8 هزار تومن رو برمیگردونم ...

# پکیج هر سه تا ، با مبلغ 23 تومن ، در صورتی که ناراضی بودین هر سه مورد پاک میشن از روی هاستینگتون و مبلغ 19 تومن بازگشت داده میشود ...!!

دوستان توجه کنند که بر روی سیستم روم ها فعلا قالب یا پلاگین نصب نمیشه و فقط به صورت کامل نصب میش و راه اندازی میشود ولی قالب یا پلاگینی نصب نمیشود !! در صورت نصب این موارد اطلاع رسانی میکنیم
اما برای نصب قالب یا هک در وبیولیتن ، جداگانه برای قالب هر دو عدد 1000 تومان ، نصب هک ( از هر نوعی همراه با فارسی ساز یا بدون فارسی ساز ) هر دو عدد 700 تومان

برای نصب قالب یا نصب افزونه در وردپرس ، هزینه نصب هردو قالب مبلغ 1000 تومان و نصب هر دو افزونه مبلغ 600 تومان دریافت میشود .!!

هدیه : در صورتی که دوستان پکیج شماره 4 رو انتخاب کنند ، به رایگان بر روی وبیولیتن و وردپرس دو قالب و دو هک برای وبیولیتن ، و نصب دو قالب و دو افزونه برای وردپرس به رایگان انجام میشود !!

در ضمن افرادی که قصد سفارش یکی از پکیج ها را دارند لطفا یا با آی دی بنده که در مشخصات کاربری بنده در سمت راست هست تماس بگیرن یا پیام خصوصی ارسال کنند و یا در همین جا اعلام کنند تا بنده باشون تماس بگیرم ...

با تشکر ،
nanajoon