توی دنیا خیلی جا برای دات نت هست. پلتفرم بزرگ و خوبیه. چیزی که من سعی دارم توضیح بدم اینه که توی یک کار بزرگ یکی از فاکتورهای مهم انتخاب زبان، اینه که چقدر کار گروهی می شه روش کرد و چقدر هزینه داره. به طور مثال برای راه انداختن نرم افزار یک بانک چقدر کار باید بشه و چند نفر می خوان برنامه نویسی کنن. این چیزیه که توی این بحث زیاد بهش توجه نشد.
ضمنا در مقایسه php و asp توجه کنین که پی اچ پی یه زبان اسکریپت نویسی ئه و ای اس پی می تونه اصطلاحا application server باشه -- یعنی بشینه منتظر کاربر بدون از بین رفتن داده ها. این تفاوت خیلی مهمی ئه.
من خودم شخصا تو کار زبان های اوپن سورس ام. php , python / perl و اگه قرار به انتخاب باشه من حتما دوست دارم که کار رو با پرل انجام بدم. ولی همیشه به انتخاب من نیست، این گروه / شرکت / مشتری و مهم تر از همه تعریف پروژه است که زبان رو مشخص می کنه. هر کدوم این زبان ها تو یه چیزی قوی اند و تو چیزی دیگه ای ضعیف. اون کسی که برنامه نویسی بلده با یه sublime text و یه اینترنت و stack overflow می تونه تو همش برنامه بنویسه.
ضمنا حقوق asp کار ها از php کار ها generally بیشتر هست (حداقل اینجا توی کالیفرنیا این جوریه)