با سلام . من باید در کمتر از چند ساعت فایلهای سایتم رو به سرور جدیدی انتقال بدم و این دومین تاپیکی هستش که باز میکنم چون تاپیک اول به جایی نرسید به خاطر اینکه شاید توضیحات بنده کافی نبود ، من دنبال یه سرور مجازی با این مشخصات هستم :
1- حداقل 1 گیگ رم - حداقل 15 گیگ فضای هارد - پهنای باند نا محدود - حداکثر هزینه 50 هزار در ماه
2 - من یه سایت دانلود دارم که رو دیتالایف هست ، ولی هیچ فایلی روی سرور آپ نمیشه و فقط خود دیتالایف و فایلها از سایت های دیگه لینک میشه ، در کنارش یه سایت والپیپر هستش که تنها استفاده من از فضا هستش چون فایلهای عکس برای والپیپر باید همراه با اسکریپت باشه و نمیشه لینک کرد از جای دیگه .
3- بعضی از دوستان پلن های خیلی خوبی پیشنهاد کردن ولی متاسفانه بعد از اینکه همه چیز اوکی بود به مشکل خوردیم ، مشکل اینجاست که سایت والپیپر من تصاویر خواننده و بازیگران و مدل ها و .... رو داره و برای همین دوستان گفتن که سایت غیر مجاز هست و امکان ارائه سرویس نیست ، پس پلنی پیشنهاد کنید لطفا که با این قضیه مشکلی نداشته باشه
4- پشتیبانی برای من خیلی مهم هستش . من از دیروز صبح ساعت 3:30 مشغول گشتن در سرور های مختلف بودم و خیلی جاها زده بودن پشتیبانی 24 ساعته ، آنلاین و ... ولی در تمام مدتی که من پشت لپ تاپ بودم بدون وقفه تا به الان خیلی هاشون اصلا جواب 1 تیکت ساده هم ندادن چه برسه به چت آنلاین ، حالا واقعا منظورشون از 24 ساعته چی بوده نمیدونم چون حتی 1 دقیقه هم نبودن که پشتیبانی کنن .
خواهشن کمک کنید و یه پلن خوب رو سریع معرفی کنید که شدیدا بهش در زمان کم نیاز دارم