نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 16

موضوع: نیاز به یک vps خوب با پشتیبانی خوب خیلی فوری

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    12
    تشکر تشکر شده 
    8
    تشکر شده در
    5 پست

پیش فرض نیاز به یک vps خوب با پشتیبانی خوب خیلی فوری

با سلام . من باید در کمتر از چند ساعت فایلهای سایتم رو به سرور جدیدی انتقال بدم و این دومین تاپیکی هستش که باز میکنم چون تاپیک اول به جایی نرسید به خاطر اینکه شاید توضیحات بنده کافی نبود ، من دنبال یه سرور مجازی با این مشخصات هستم :

1- حداقل 1 گیگ رم - حداقل 15 گیگ فضای هارد - پهنای باند نا محدود - حداکثر هزینه 50 هزار در ماه

2 - من یه سایت دانلود دارم که رو دیتالایف هست ، ولی هیچ فایلی روی سرور آپ نمیشه و فقط خود دیتالایف و فایلها از سایت های دیگه لینک میشه ، در کنارش یه سایت والپیپر هستش که تنها استفاده من از فضا هستش چون فایلهای عکس برای والپیپر باید همراه با اسکریپت باشه و نمیشه لینک کرد از جای دیگه .

3- بعضی از دوستان پلن های خیلی خوبی پیشنهاد کردن ولی متاسفانه بعد از اینکه همه چیز اوکی بود به مشکل خوردیم ، مشکل اینجاست که سایت والپیپر من تصاویر خواننده و بازیگران و مدل ها و .... رو داره و برای همین دوستان گفتن که سایت غیر مجاز هست و امکان ارائه سرویس نیست ، پس پلنی پیشنهاد کنید لطفا که با این قضیه مشکلی نداشته باشه

4- پشتیبانی برای من خیلی مهم هستش . من از دیروز صبح ساعت 3:30 مشغول گشتن در سرور های مختلف بودم و خیلی جاها زده بودن پشتیبانی 24 ساعته ، آنلاین و ... ولی در تمام مدتی که من پشت لپ تاپ بودم بدون وقفه تا به الان خیلی هاشون اصلا جواب 1 تیکت ساده هم ندادن چه برسه به چت آنلاین ، حالا واقعا منظورشون از 24 ساعته چی بوده نمیدونم چون حتی 1 دقیقه هم نبودن که پشتیبانی کنن .

خواهشن کمک کنید و یه پلن خوب رو سریع معرفی کنید که شدیدا بهش در زمان کم نیاز دارم

2. تعداد تشکر ها ازArona به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)