نقل قول نوشته اصلی توسط Aria نمایش پست ها
سلام.

اگر پست اول من رو خودنده باشید، عرض کردم که به دلیل Desktop بودن سیستم های گیگا، شما به هیچ عنوان نمیتونی انتظار داشته باشی که performance واقعی و استاندارد رو از "سرور" بگیرید چون اصلاً سیستم هاشون سرور نیست (نه تنها گیگا، هر جایی که desktop میده همین اوصاف رو داره)

در مورد serverloft هم من تحقیقاتی کردم و مثل اینکه مشکلی ندارند و فقط یکم به abuse report و ... حساس هستند ولی این مورد رو تایید نمی کنم چون فقط شندیم !

اما نکته جالب این هست که حداقل سرور های serverloft به صورت سخت افزار سرور ارائه میشه و با اینکه Fujitsu Siemens یکی از ارزونترین ها هست، ولی باز هم قدرتش خیلی از Desktop بیشتر هست

با تشکر.
خوب قبول!‌حق باشماست!‌پس این شرکت پرشین هویز!‌چطوری باهاش کار می کنه!‌تو ایران هم که از هاستینگ ها معتبر هست
در مورد کارو باید بگم از رونق و محبوبیت افتاده!‌ بعضی ها دیگه تائید نمی کنند.. شاید مشکلاتی داشته!

ولی در مورد serverloft کسی نظر نداره؟

در ضمن شما فکر می کنید Fujitsu Siemens از برند قطعات کم فشار هست؟‌یعنی کاربرد ندراه!‌
در بیشتر مواقع این برند که در لپ تاپ ها عرضه می شود!‌ جز با کیفیت ترین لپ تاپ ها هستند!‌ نسبت به سایر برنده ها که فقط اسم بزرگی دارند!
فکر نکنم سرورشون هم بد باشه!‌خوبی هم که داره بیشتر قطعاتش ساخت کشورهای اروپایی هست!