نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 147

موضوع: 100 میلیون سرمایه

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو دائم RoobinaServer آواتار ها
    Tehran | تلگرام : @rbserver | کانال تلگرام : @roobinaserver
    تشکر تشکر کرده 
    438
    تشکر تشکر شده 
    7,427
    تشکر شده در
    5,196 پست

پیش فرض پاسخ : 100 میلیون سرمایه

نقل قول نوشته اصلی توسط sarinainc نمایش پست ها
    سلام
    خدمت تمام اساتید بزرگوارم
    این تاپیک را از اولین تا آخرین صفحه خواندم ، چند تا نکته می خواهم بنویسم که امیدوارم به کسی برنخوره ، چون مستقیم کسی رو زیر سوال نمی برم.
    خوب اول از دوستانی شروع کنم که اومدن مشاغل دیگه ای غیر از هاستینگ پیشنهاد دادند.بعضی هاشون هم گفتند که حدود 8 ساله توی این کار هستند ، همکارهای من اگر بد است چرا مانده اید؟ فکر نمی کنید 8 سال برای ادامه و تست یک شغل زمان زیادی است؟ اسم کسی که می داند شغلی سود ندارد و ادامه می دهد چی بذاریم؟
    از قدیم گفتند هر کسی را بحر کاری آفریدند ، اونایی که هاستینگ سود نمیده براشون ، امروز عاجزانه تقاضا دارم این کار رو رها کنند و با رفتنشون به ماها که سود خوبی برمیداریم کمک کنند تا بازار را دست متخصصان نگه داریم ، و بیشتر سود کنیم.
    دومین حرف من با عده زیادی است که خلاقانه پیشنهاد دادند پول را در بانک بگذاریم ، دوستان خوبم ، یه آدم زدنگ پولش رو توی بانک نمی خوابونه ، بلکه میره از بانک پول هم میگیره (وام سرمایه در گردش برای شرکتش) ، هر وقت پیرمرد شدید و دیگه نای راه رفتن و فعالیت نداشتید اون موقع شاید یکی از گزینه ها بانک باشه

اما پیشنهاد من برای دوست خوبمون که 100 میلیون می خواهند از کسی بگیرند و ریش و آبرو گرو بذارند که هم خودشون رو و هم اون سرمایه گذار رو به سود برسونند.!!!!

دوست عزیز
    هر کاری رو اگر درست مدیریت کنی جواب میگیری ، ما شرکت کم نداریم که در زمینه هاستینگ و سرور و ... موفق شده اند ، مثل خود ما
    یه کار پر سود هم که خود من شروع کردم و سرمایه گذاری هم کردم ، کار بازی آنلاین هست.شما میتونی با سرمایه ات در این کار نیز وارد بشی ، حتی میتونی دیتا سنتر هم بزنی ، چرا با صد میلیون نشه ، شما بیا صد شما بذار ، صد من میذارم ، دو نفر دیگه هم صد میذاریم ، با چهارصد دیگه میشه زد دیتاسنتر هم
    در ضمن به تمام دوستان چه با تفکرات مثبت چه با تفکرات منفی که در این تاپیک شرکت کرده اند

بیایید با ما کار کنید ، بهتون یاد میدیم که این کسب و کار چطوری سود میده ، اینم عیدی من به شما پیشاپیش (عیدی نوروز) که تا اون موقع یه تکونی به اوضاع کارتون و افکارتون بدید و سال نو را با شادی و درآمد شروع کنید.

راز موفقیت هم دوام آوردن است ، از اسب های غرور پیاده بشید و به جای هزار تا هاستینگ داخل منزلی و به قول دوستمون زیر شلواری با هم یه برند خوب دایر کنید و نه تنها بازار ایران بلکه افغانستان و پاکستان و ترکیه و بازار بکر باکو را هم در دست بگیرید.

هر کسی هم دوست داشت من شمارمو میذارم ، نفر اول این تیمی که پیشنهاد دادم خود من بسم الله

شماره من 09375443163
    بنده بارها چنین پیشنهاد به برخی دوستان در همین انجمن دادم جواب نمیده تو این انجمن. مخصوصا همه از مدیریت اصلی ترس دارند و میخواهند همه خودشون مدیر باشند بنده میگم عزیز من شرکت که بشه خب هیئت مدیره داره یکی نیست که میگه نه حرف حرف من.

بچه بازیه

البته با چهارصد نمیشه مرکز داده زد ها

تو انجمن افرادی که درست کار میکنند و میشه روشون حساب کرد همه خودشون گروه دارند به نظر من که انجمن اشباهه دیگه بقیه ...

استارتر عزیز شما همان هاستینگ بزنید اما فقط به نظرم چون شروع کار هستید سعی کنید به روز باشید یا به یک گروه ملحق بشید و یا گروه تشکیل بدید چون 100 میلیون دارید فکر نکنید تنهایی میشه به جایی رسید گروه تشکیل بدید بلکه بشه 1 در میلیون این هاستینگ های تکرو هم جمع بشن و با شما بشوند و شاید پایه ای باشه برای ادامه همین فرهنگ و وضع بهتر بشه خدا را چه دیدیم یوهو دیدیم شد.

یا حق
    ویرایش توسط RoobinaServer : December 24th, 2013 در ساعت 10:04
    میزبان داده پرداز - روبینا سرور - (تلفن و راه های ارتباطی - Roobinaserver.ir)
    پرووایدر خدمات دیتاسنتری در تهران
    از سال 1385 تا کنون

2. تعداد تشکر ها از RoobinaServer به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)