نوشته اصلی توسط
vampaste
با سلام. دوستان من به 8 عدد vps رم 1 گیگ نیاز دارم. ( در صورت رضایت 8 عدد دیگه سفارش میشه و جمعا میشه 16 عدد )
دوستان عزیز دقت کنن که من مصرف cpu بالایی دارم به طوری که الان از 2 تا که سرویس داشتم سرویسم رو قطع کردن. چون همیشه لود cpuرو 100% هستش. بعضی ها پیشنهاد دادن vds بگیرم که cpu اختصاصی هستش. به هارد زیادی هم احتیهج ندارم. فقط از یک نرم افزار استفاده میکنم که همیشه لود cpu رو بالا نگه میداره. دوستانی که میتونن با این شرایط بهم سرویس بدن لطفا اعلام کنن شرایط رو به همراه قیمت.
دوستان این نکته رو هم بگم قبل از خرید حتما باید بهم تست رو هم بدید که امتحان کنم. بدون تست به هیچ عنوان خرید نخواهم کرد.
چون نرم افزاری که استفاده میکنم توی بعضی از سرورها 2تا سایت میشه اد کرد روش تو بعضی ها 4 تا. منم باید حتما 4 تا اد کنم. پس حتما به تست قبل خرید احتیاج دارم.
منتظر پیشنهادات دوستان هستم
سلام
اول از همه شما باید اعلام کنید که دقیقا چه مقدار پردازشگر میخواید که ما بررسی کنیم و بعدا شرمنده ی شما نشیم
چون در مجازی سازی که استفاده می کنیم منابع به طور اختصاصی ارائه میشه و میتونیم بدیم
سرویس خوب میخواید میتونم با توجه به کارتون از آمریکا و هلند میتونیم تقدیم کنیم با پهنای باند نامحدود
منابع هم در این مجازی ساز به طور اختصاصی داده میشود
سوابق چند ساله ی ما هم در انجمن قابل رهگیری هست
در صورت سفارش به طور آنی سرویستون تحویل بگیرید
لیسانس دایرکت ادمین مجانی بهتون ارائه می شود
http://www.webhostingtalk.ir/f15/96681/?highlight=
نمونه عکس پنل :