نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 18

موضوع: حل مشکل بلوک شدن آی پی سرور ها در دیتاسنتر ovh (مهم) - حل مشکل بدکانفیگ

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    3
    تشکر تشکر شده 
    43
    تشکر شده در
    22 پست

پیش فرض پاسخ : حل مشکل بلوک شدن آی پی سرور ها در دیتاسنتر ovh (مهم) - حل مشکل بدکانفیگ

نقل قول نوشته اصلی توسط MagicVps.Com نمایش پست ها
    بنده هم این قسمت تاییدی میکنم عزیزم بحثی سر گت وی ندارم چرا که خودم هم توی بعضی موارد از گت وی که اخر 254 باشه اصلا استفاده نمیکنم قابل توجه شما اگر بخواستم این کار کنم که دیگه کریو هم نمیتونستم نصب کنم توی این دیتا سنتر (شاید شما هم بخاطر اون اموزشها بگید که نصب نمیشه نمیدونم شاید هم مطلع باشید که نصب میشه کریو خیلیا ز کسانی که مدعی هستند بلدهستند د توی این دیتا سنتر کار کنند وقتی بهشون میگیم کریو نصب میشه میگن نه میدونید که چرا میگن سر همون قضیه نت مسک و گت وی هست که وقتی بزنید توی برنامه قبلونمکنه در صورتی که میشه ))که الان دارم نصب میکنم بدون مشکل پس بدون که میدونم که چی به چی هست قضیه

ظاهرا توی یکسر یموادر با هم اختلاف نظر داشتم

اون لینکهم که دادم بخطار این دادم که اون مورد که توش گفته بود 255.255.255.255 باید بشه که شما همن قسمت کگفتید و گفته بودین باگ هست
    دوست عزیز بنده به هیچ چیز ( به هیچ چیز ) و باز هم عرض می کنم به هیچ چیز جز انتقال اطلاعات درست و قابل فهم برای تمامی سطح علمی جامع ای که توش زندگی می کنم یعنی ایران فکر نمی کنم .. در نتیجه بنده این آموزش ها رو دیده بودم .. اما جاییش ننوشته بود بعضی از این توضیحاتی که ما ارائه کردیم توی این پست و خداراشکر انگار به درد خیلی ها خورد تا اون آموزش های موجود قبلی .. ( یکی از این موارد اینکه عرض کردم که بعضی ها از روی ایمیل ارسال شده همراه پک آی پی کار رو انجام میدن و نت ماسک رو به شکل ارسال شده میزنن نه اون شکلی که باید بزنن ( الان با توضیحات ما کاملا این برای تمامی دوستان عزیز جا افتاد ... ) و...

باگی هم که عرض کردم ... رو توضیح میدم .. شبکه های OVH به دو دسته تقسیم میشن
    Cisco Catalyst
    Cisco Nexus
    شبکه اولی تا سرور های SP هست استفاده میشه که مشکلات خیلی خیلی کمی داره نسبت به شبکه نکسوس (شبکه دومی ) و شبکه نکسوس هم برای سرور های SP به بالا استفاده میشه که یکی از باگ هاش اینه مثلا که یک سرور یک دفعه از یک مدتی شروع می کنه به هارد ریبوت (شبکه اون سرور کلا برای مدتی میپره) و یا باگ هایی مثل اینکه شما پک آی پی خریداری می کنید و کل اون پک کار نمیده اصلا روی سرور و با کلی جرو بحث با SWAT OVH قبول میکنن که مشکل از طرف اونا بوده ..(البته خارجی ها انگار مثل ما نیستن که گارد میگیریم جلوی مشکل و میگیم نه .. چی .. کجا ... مشکلی نیست /// و راحت قبول میکنن خارجی ها ) ... این مواردی بود که حتی توی تست سیستم اوی وی اچ که حالا آدرسش یادم نیست درست هم ذکر شده و حتی توی تیکت ها هم به ما جواب داده شده که یک نمونش رو قرار دادم ... ) اگر به کل مباحث بنده توجه کرده باشید می بینید که تا این لحظه موارد جدیدی برای بیشتر دوستان ذکر شده که عمرا شما بتونید توی این انجمن پیدا کنید ( منظور این هست که مسائل به صورت باز تر توضیح داده شد (یک نمونش توضیح بالا )) قبول کنید رفتار شما در جایگاه یک نظر دهنده اولیه در حالی که تمامی کاربران استقبال کردن از این موضوع (چون مشکلشون بوده) بسیار زشت و دور از شان یک شبکه کار بوده ... ما هم این جا نه قصد جروبحث با کسی رو داریم نه ایجاد اختلال در کار دیگران .. فقط عرض کردم و باز هم میگم میخوایم مطالب به بهترین شکل به کاربران ارائه بشه ... والسلام

2. تعداد تشکر ها ازmynetwork به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)