دوست عزیز بنده به هیچ چیز ( به هیچ چیز ) و باز هم عرض می کنم به هیچ چیز جز انتقال اطلاعات درست و قابل فهم برای تمامی سطح علمی جامع ای که توش زندگی می کنم یعنی ایران فکر نمی کنم .. در نتیجه بنده این آموزش ها رو دیده بودم .. اما جاییش ننوشته بود بعضی از این توضیحاتی که ما ارائه کردیم توی این پست و خداراشکر انگار به درد خیلی ها خورد تا اون آموزش های موجود قبلی .. ( یکی از این موارد اینکه عرض کردم که بعضی ها از روی ایمیل ارسال شده همراه پک آی پی کار رو انجام میدن و نت ماسک رو به شکل ارسال شده میزنن نه اون شکلی که باید بزنن ( الان با توضیحات ما کاملا این برای تمامی دوستان عزیز جا افتاد ... ) و...
باگی هم که عرض کردم ... رو توضیح میدم .. شبکه های OVH به دو دسته تقسیم میشن
Cisco Catalyst
Cisco Nexus
شبکه اولی تا سرور های SP هست استفاده میشه که مشکلات خیلی خیلی کمی داره نسبت به شبکه نکسوس (شبکه دومی ) و شبکه نکسوس هم برای سرور های SP به بالا استفاده میشه که یکی از باگ هاش اینه مثلا که یک سرور یک دفعه از یک مدتی شروع می کنه به هارد ریبوت (شبکه اون سرور کلا برای مدتی میپره) و یا باگ هایی مثل اینکه شما پک آی پی خریداری می کنید و کل اون پک کار نمیده اصلا روی سرور و با کلی جرو بحث با SWAT OVH قبول میکنن که مشکل از طرف اونا بوده ..(البته خارجی ها انگار مثل ما نیستن که گارد میگیریم جلوی مشکل و میگیم نه .. چی .. کجا ... مشکلی نیست /// و راحت قبول میکنن خارجی ها ) ... این مواردی بود که حتی توی تست سیستم اوی وی اچ که حالا آدرسش یادم نیست درست هم ذکر شده و حتی توی تیکت ها هم به ما جواب داده شده که یک نمونش رو قرار دادم ... ) اگر به کل مباحث بنده توجه کرده باشید می بینید که تا این لحظه موارد جدیدی برای بیشتر دوستان ذکر شده که عمرا شما بتونید توی این انجمن پیدا کنید ( منظور این هست که مسائل به صورت باز تر توضیح داده شد (یک نمونش توضیح بالا )) قبول کنید رفتار شما در جایگاه یک نظر دهنده اولیه در حالی که تمامی کاربران استقبال کردن از این موضوع (چون مشکلشون بوده) بسیار زشت و دور از شان یک شبکه کار بوده ... ما هم این جا نه قصد جروبحث با کسی رو داریم نه ایجاد اختلال در کار دیگران .. فقط عرض کردم و باز هم میگم میخوایم مطالب به بهترین شکل به کاربران ارائه بشه ... والسلام