نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 551

موضوع: تحریم ریسلر کلاب

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    873
    تشکر تشکر شده 
    2,780
    تشکر شده در
    1,710 پست

پیش فرض پاسخ : تحریم ریسلر کلاب

نقل قول نوشته اصلی توسط tehvps نمایش پست ها
    تهران هاستینگ کاربراش و فروخته؟ مدرک دارید شما؟ فراپیمنت برای شما نیست ولی آی دیش دست شماست!؟ جالبه، در مورد مشکلاتی که شما ایجاد کردید برای کاربران تا دلتون بخواد در انجمن مدرک است، کلاه برداری از این واضح تر که سایتتون در این مدت بالا بود و بخش سفارش باز، ولی هیچ سرویسی تحویل داده نمیشه، کاربری که از شما خرید کرده بود در همین انجمن تاپیک باز کرده بود، شما مطمئمنی ضرر کردی؟ شاید معنی ضرر و سود نمیدونید! در مورد دفتر هم لطفا دروغ نگید، در تایپک های شکایت از شما دوستان توضیح دادند به صورت حضوری مراجعه کردند ولی با در بسته مواجه شدند، در مورد پرداخت هم ما چندین سرور از دیتاسنتر ها مختلف داریم، تا به حال مشکل پرداخت نداشتیم، پس روی این موضوع مانور ندید، یک مورد دیگر شما که به اینترنت دسترسی داشتید و اطلاع داشتید که ما سرورمون و پرداخت کردیم چرا حتی یکبار یه ایمیل ها و تیکت های ما و بقیه دوستان پاسخ ندادید؟
    نیاز به مدرک نیست از هر سرورت یک سرویس در دستم هست از همون سروری که ازم داشتی و پرداخت زدی و هنوز به اتمام قراردادش نرسید دیتاسنتر بابت پرداخت سرورتو بست هم اطلاع دارم برو دنبال سورس مطمئن واسه بار چندم دارم بهت اخطار میکنم که پرداخت هات ایراد داره
    من نگفتم مال من نبوده! بنده گفتم که فراپیمنت و جوان سرور در حال حاضر بیش از چند ماه هست که واگذار شده اول قرار بر همکاری مشترک دو شرکت بود که به تمایل شرکت مقابل کلا واگذار شد و در حال فعالیت هستن البته صرفا به کاربران خودشون و هنوز پابلیک ظاهرا نکردند صرفا ایمیل ها و آی دی هامو به کسی واگذار نمیکنم که بعدا افراد سودجو و عوام فریبی همچون شما بخوان سوء استفاده بکنند.
    الحمدلله دفتر نگهبان داره و نگهبان هم آمار همه روز رو داره و باید داشته باشه! پس هر کی هر حرفی زده مثل باقی موارد چرت و پرت گفته
    برای مدتی کلا CRM ما و حتی میل های ما مسدود شده بود بدلیل دستور قضایی که بعد از مدتی ما تونستیم دستور بازگشایی بگیریم که بعد انتخابات بود و همینطور بعد از بازگشایی به شرکت دیگر واگذار شد.عموما افرادی که تا زمانی که در دست بنده بود چنانچه پرداختی داشتن و دریافتی نداشتن بعد از مدتی به پولشون رسیدند و افرادی که نرسیدند احتمالا نتونستن ارتباط به موقع برقرار کنند وگرنه موردی نبوده.
    همه که خوبی ها رو نمیگن فقط بدی ها یادشون میاد!دیگه طرف پولشو گرفته یادش نمیاد! اونی هم نگرفته میل میکنه و باید بررسی بشه که اصلا مشتری ما بوده یا نه! بعد پرداختش بررسی بشه! و بعد از صحت کلیه موارد مطمئنا بازگشت وجه صورت میگیره که بعید میدونم بیش تر از یکی دو نفر مونده باشن که نتونسته باشیم باهاشون ارتباط بزنیم.
    اونی که شعور داشت و کمی بویی از ادب برده بود مطمئنا جوابش رو گرفت. اونی هم که هر چی لایق خودشو خانواده و خاندانش بود بار ما کرد که ترجیح میدم در جواب ابلهان خاموش باشم

اینجا تاپیک نقد و بررسی نیست. و اصلا به این انجمن ربطی نداره! شما که هیچ هدفی جز تخریب بی اثر نداری بهتره مسیرت خورد اینطرفی حضوری صحبت کنیم ... شما مدارکت رو بیار منم مدارکمو بیارم این تاپیک رو الکی آپ نکن... یکم قاعده قانون این انجمن رو یاد بگیر... سواد خوندن قوانین و پست های دیگران رو داری... پس بهتره هر مشکلی داری رو پ.خ کنی تا خوشگل جوابتو گیری. آفرین پسر، قبل از اینکه اینجا پست بزاری برو جواب تیکت ملت رو بده 2h53m21s تا الان ازش گذشته هنوز جواب ندادی آفرین پسر...پاسخ فقط در پ.خ یا یاهو

2. تعداد تشکر ها از itjavani به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)