نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 27

موضوع: راه اندازی سامانه فونت وب و نظرات شما

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو دائم vahab00 آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    1,983
    تشکر تشکر شده 
    4,046
    تشکر شده در
    1,978 پست

67 راه اندازی سامانه فونت وب و نظرات شما

سلام دوستان
    با توجه به نیاز های خودم بر آن شدم فونت هامو تو یه آدرسی جدا بریزم و سپس همیشه از این آدرس ها استفاده کنم
    چند وقتی بود ایده همچین سایتی در ذهنم میگذشت تا اینکه به لطف خدا و یاری دوستان خوبم این طرح رو عملی کردم
    دوستان خوبم چون جناب اعضمی منش عزیز که واقعا حمایت کردند از این طرح و همیشه مشوق و یاری دهنده بودند
    درباره فونت وب :
    فونت وب ، وبسایتی است برای ارائه انواع فونت های فارسی برای استفاده در صفحات وب . این سرویس رو گوگل فونت ارائه کرد که متاسفانه به دلیل تحریم ایران کاربران ایرانی قادر به استفاده از این سرویس نبودند . از این رو ما بستر رو برای شما فراهم کردیم تا به راحتی و عین آب خوردن از فونت دلخواه خود در صفحات سایت خودتون استفاده کنید
    لازم به ذکر است سایت روی سرورهای قدرتمند ایران قرار داره و پینگ بسیار عالی داره و از این رو اصلا در سرعت سایتتون تاثیر زیادی نخواهد داشت
    نکته قابل ذکر دیگه در مورد فونت وب اینه که ما سعی کردیم سامانه طوری کار کنه که اگر فونت مورد نظر در سیستم کاربر قرار داشت دیگه فونت از سایت لود نشه و این مورد در سرعت سایت شما تاثیر بسزایی خواهد داشت

خلاصه خوشحال میشم نظرات ، پیشنهادات و انتقادات خودتون رو با ما از طریق این پست در میون بذارید

آدرس سایت : فونت وب - فونت وب

و مورد بعدی اینکه طرح psd سایت امشب در حال تکمیل هست و انشالله به زودی روی سایت قرار خواهد گرفت . در حال حاضر سایت به صورت کامل تکمیل نبوده و امکانات جالبی برای آینده سایت در نظر داریم

باز هم میگم منتظر شنیدن نظرات ، پیشنهادات و انتقادات شما دوستان خوبم هستم

فونت وب

در حال حاضر وبسایت دارای 12 فونت زیبا می باشد که هر روزه در حال آپدیت و بروزرسانی هستیم و تعداد فونت ها در همین تاپیک نیز اعلام خواهم شد

زنده باشید و سربلند
    یا حق
    ویرایش توسط vahab00 : November 18th, 2013 در ساعت 18:31
    ارائه و طراحی انواع قالب های whmcs و وردپرس
    دکمه تشکر خراب شده آیا ؟
    ظرفی که پر است، کم صداست...

2. تعداد تشکر ها ازvahab00 به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)