نقل قول نوشته اصلی توسط takhoster نمایش پست ها
سلام .
1. بله ، مانیتورینگ رایگان به مدت 3 ماه انجام میشه . منیج هم که می دونید از ماهیانه 10 هزار تومان هست تا ساعتی 25 هزار تومان !
2. مجازی سازی توسط openvz هست و اگر بخواهید با xen باشه ماهیانه 25000 تومان به سرویس اضافه می شود. منیج : هر مشکلی که پیش آمد چه از سرور باشد یا داخلی VPS ما رایگان حلش می کنیم !
3.استاد 1 گیگ رم اختصاصی ( تضمینی ) و یک گیگ رم اشتراکی ( shir ) ارائه می دیم . اون یه گیگ اشتراکی رو هر یک از وی پی اس ها می تونند استفاده کنند .
4.سی پی یو رو از یه گشتی تو سایت caro.net بزنید متوجه می شوید : 2*CPU intel 5335 xeon dull
5. هارد : SATA
6. نرم افزار ؟ هر نرم افزاری مورد نیاز برای کاربر نصب میشه . سیستم امنیتی هم رایگان php تنظیم میشه . و نرم افزار امنیتی هم نصب میشه .
7.مایتورینگ سورس باز هست و رایگان هم روی سرور نصب میشه .
من متاسفانه جواب سوال هایی که در مورد عملیات Manage و مدیریت هست رو نگرفتم. شما فقط می نویسید هر کاری ، هر چیزی ، هر درخواستی !

در مورد قسمت 3 سوال من در مورد متد Page File بود که شما باز توضیح خودتون رو دادید و طبق گقته شما اون 1 گیگ بستگی به تعداد VE های روی سرور و مقدار کلی رم دارد !

تا اونجایی که من در کارو می بینم چندین سی پی یو 8 هسته ای سرویس می دهد، اما برام این مهم بود که شما با این سی پی یو 8 هسته ای از هارد SAS استفاده می کنید یا نه !

می شه لطف کنید توضیح در مورد امنیت بدید که برای PHP چه کار می کنید که امن می شه ! و نرم افزار های امنیتی شما کدام هستند !؟