نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 13

موضوع: درخواست سرور مجازی برای سایت پربازدید +15000 آیپی

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    6
    تشکر تشکر شده 
    9
    تشکر شده در
    5 پست

9 درخواست سرور مجازی برای سایت پربازدید +15000 آیپی

سلام دوستان اهل فن

با بررسی ها و کش و قوس های زیادی که با انواع!! هاستینگ های عزیز ( و در بعضی موارد متاسفانه بی انصاف ) داشتم به این نتیجه رسیدم که از سرور مجازی استفاده کنم و خیال خودم را یکبار راحت کنم

خواستم از پارس وی پی اس سرویس بگیرم که فرمودند سرور را بصورت مدیریت نشده تحویل میدن ولی مشکلی که بنده دارم اینه که دانش و وقت و حوصله رسیدگی به مشکلات و کانفیک VPS را ندارم !

این انتقالات مداوم و ضربه ای که بابت قطعی خوردیم دیگه رمقی برام نزاشته حقیقتا !

دوستان عزیز لطف بفرمایید پیشنهادات مقرون به صرفه خودشون رو اعلام بفرمایند البته جوری که با شرایط بنده جور در بیاد... یعنی کانفیگ سرور و پشتیبانی احتمالی هم با خودشون باشه

فقط جسارتا بفرمایید تضمین کیفیتشون رو هم ارائه بدن، بزرگواران مورد تایید انجمن افر بدن ممنون میشم ... واقعا دیگه حوصله انتقال ندارم... میخوام یکبار برای همیشه باشه...

مشخصات سایت :

وردپرس

بازدید : +15000 آیپی که با وجود مشکلات سرور هر روز حدود 1000 آیپی تا اینجای کار بهش اضافه شده ... و انتظار حجم بازدید بسیار بیشتری را داریم در طی هفته های آینده

ورودی گوگل +7000 آیپی

حجم مورد نیاز +10 گیگا بایت

دوستان کیفیت و سرعت برام واقعا مهم هستش... الان سایتم روی هاستینگ فعلی که معروف هم هستن مثل لاکپشت باز میشه ! ... که فکر میکنم منابع رو محدود کردن هاستینگ عزیز

اگر دوستان آفری هم در مورد تخفیف با درج تبلیغ و یا اسپانسرینگ با درج تبلیغ هم دارن در خدمتشون هستیم : هم اکنون نیز ما بصورت تخفیف اسپانسری روی هاستینگ فعلیمون هستیم که علی رقم همکاری دوستانه متاسفانه جوابگوی نیازهای ما نیستند. ما در حدود 100 کلمه و ترکیب دو کلمه ای در گوگل صفحه اولیم -> جهت اطلاع از کلمات پی ام دهید که با توجه به این بازدید بسیار بیشتری مد نظرمون بود

آدرس سایت جهت بررسی بیشتر دوستان : www.Parsimag.com

ممنون از وقت ازرشمندتان
    موید باشید

2. تعداد تشکر ها ازehsanmhm به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)