نقل قول نوشته اصلی توسط secure_host نمایش پست ها
با سلام و عرض پوزش بابت تاخیر پاسخ

خدمت شما همکار گرامی باید عرض کنم که در دنیای مجازی پروفایل و یا nickname شخص باقی می ماند نه نام و نشان حقیقی و یا مجازی !!!‌به عنوان مثال کسی اگر با این حقیر دراین فروم کار دارد یا برای بنده پیفام خصوصی ارسال می کند و یا از راههای ارتباطی دیگر ارتباط برقرار میکند و در این نوع برقراری ارتباط ملاک تشخیص شناسه کاربری و یا ایمیل و یا سایت و .... می باشد که در این حالت نیز با نام و نشان شخص کاری ندارد.
حالا شما فرض کن فامیل بنده مثلا رضایی ، رحمانی ، کاظمی ، و یا مسافر باشد چه فرقی می کند. شما هرکدام را راحتری صدا بزن . بنده هستم در خدمت شما .کما اینکه که برخی از همکاران مارا همچنان کاربر secure_host خطاب می کنند و در تماس تلفنی نیز به ما میگویند آقای secure_host

با سلام خدمت همکار محترم جناب سجادیه !!! سوال شمارا می توان از ۲ جنبه نگریست .
منظور شما رشته در جامعه آکادمیک دانشگاهی است ؟
یا منظور شما رشته در بازار کار و تخصص تجربی است ؟
--------------------------------------------------------------
دوستان اگر سوالی در مورد مسابقه و مسایل فنی پیرامون دارند بنده در خدمت شما هستم.
با تشکر
رشته که در دانشگاه زیر شاخه it هست اما در بازار کار نمیدونم فکر کنم باید دیده باشید که هر کسی از راه میرسه یک سری کلاس های تخصصی امنیت میگذاره یا مثلا بیشترین کلاس و معروفترینش قدیم آشیانه بود که الیته الان کلا به چشم نمیخوره صحبت این کلاس ها دیگر در انجمن ها.

کلا نظر خودتون در مورد کلاس ها چیه ؟ اصلا جایی داریم که خارج از دانشگاه واقعا کلاس درست بگذاره و کسی تا کنون از راه کلاس های بیرون به جایی رسیده ؟ شما دانشگاه تحصیلات را ادامه دادید یا کلاس های امنیت اطلاعات بیرون ؟

یا حق