با سلام و عرض پوزش بابت تاخیر پاسخ
نقل قول نوشته اصلی توسط DUST نمایش پست ها
آیا اسم واقعی شما مسافر هست
نقل قول نوشته اصلی توسط delta نمایش پست ها
اول از همه تبریک میگم بهتون جناب مسافر..

دوستان عزیز سوالات شخصی زیاد نپرسید. تو دنیای ایشون امنیت حرف اول رو میزنه.از همچین کسانی توقع نداشته باشید اطلاعات خاصی بتونید بیرون بکشید!! بهتره سوالاتتون در ضمینه های عمومی تر و تجربی باشه!!
خدمت شما همکار گرامی باید عرض کنم که در دنیای مجازی پروفایل و یا nickname شخص باقی می ماند نه نام و نشان حقیقی و یا مجازی !!!‌به عنوان مثال کسی اگر با این حقیر دراین فروم کار دارد یا برای بنده پیفام خصوصی ارسال می کند و یا از راههای ارتباطی دیگر ارتباط برقرار میکند و در این نوع برقراری ارتباط ملاک تشخیص شناسه کاربری و یا ایمیل و یا سایت و .... می باشد که در این حالت نیز با نام و نشان شخص کاری ندارد.
حالا شما فرض کن فامیل بنده مثلا رضایی ، رحمانی ، کاظمی ، و یا مسافر باشد چه فرقی می کند. شما هرکدام را راحتری صدا بزن . بنده هستم در خدمت شما .کما اینکه که برخی از همکاران مارا همچنان کاربر Secure_Host خطاب می کنند و در تماس تلفنی نیز به ما میگویند آقای Secure_host

نقل قول نوشته اصلی توسط RoobinaServer نمایش پست ها
یک مورد :

در مورد رشتتون توضیح بدید به نظرم و بفرمائید زیر شاخه چه رشته ای هست و کل توضیحات

همچین رشته ای نیست به نظرم که همه جا پخش شده باشه.
با سلام خدمت همکار محترم جناب سجادیه !!! سوال شمارا می توان از ۲ جنبه نگریست .
منظور شما رشته در جامعه آکادمیک دانشگاهی است ؟
یا منظور شما رشته در بازار کار و تخصص تجربی است ؟
--------------------------------------------------------------
دوستان اگر سوالی در مورد مسابقه و مسایل فنی پیرامون دارند بنده در خدمت شما هستم.
با تشکر