نمایش نتایج: از شماره 1 تا 7 , از مجموع 7

موضوع: یک مشکل نا خداگاه با گوگل

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    16
    تشکر تشکر شده 
    137
    تشکر شده در
    101 پست

پیش فرض یک مشکل نا خداگاه با گوگل

سلام
    بعد چند سالی که من با یکی از اکانت های جی میلم کار میکنم گوگل بستش و این پیام داد
    You will not be able to sign in to this account or use it to access any Google products or services.
    You do not meet the age requirements for a Google Account. This account will be deleted in 11 days unless the birthday you entered was incorrect and you submit proof that you are 13 years old or older. Learn more.
    3 requests for this account have already been created. The last request processed was web-based (created on October 12, 2013 at 7:33 AM) and was rejected. This is typically due to inaccurate or incomplete information. You have at least one other request that is either in transit, awaiting review, or is still processing. You can submit a new request if desired. To learn more about this process, click here.

و سه تا راه گذاشت جلوم تا ثابت کنم بیشتر از 18 سالمه که من یه اسکن از پاسپورت ارسال کردم که قبول نکردن
    اون سه تا راه ایناست
    Use my credit card »

Your card will be charged $0.30 USD.

Send a form online »
    Copy of a government-issued ID required.

Send a form via mail or fax »
    Copy of a government-issued ID required.

الان به نظر شما باید چیکار کنم از طریق credit card چجور میتونم برش گردونم ؟؟؟؟

2. تعداد تشکر ها از ir2seda به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)