سلام دوستان عزیز
با توجه به فعالیت وب سایتمان ( وب سایت خدماتی ) روی این سرور فقط یک وب سایت ران میشه ، سرور برای هاست و مجازی سازی نمیخوایم
اول قصد داشتم سرور خارج از ایران باشه ولی به خاطر پینگ تصمیم گرفتم سرور از داخل ایران تهیه کنم
این وب سایت وب سایت خدماتیست به طور دقیق نمیتونم بگم به چقدر پهنای باند نیاز دارم ولی فکر میکنم حداکثر 5TB در ضمن وب سایت از پایه برنامه نویسی و دیزاین شده پس اول راه هستیم و به سرور خیلی قوی نیاز نداریم ولی دیتاسنتر امکان ارتقا و تعویض قطعات را داشته باشد
چند ساعتی هست در حال سرچ هستم ولی کاملا گیج شدم!
در هر تاپیکی نظری متفاوت
راجع به هر کدومش کلی نظر
یکی شبا دانلودش میشه X kb
یکی جواب پشتیبانی نمیده
یکی دیگه برخورد گروه فروش مناسب نیست
کلی تاپیک هست که چند صفحه کل کل و دعواست دوستان گلم لطفا با دلیل و مدرک حرفی رو بزنید و من از این سردرگمی نجات بدین
در یکی از تاپیکها لیستی از دیتاسنترهای ایرانی پیدا کردم البته همشون دیتاسنتر نیستن و بیشترشون server room هستن
افرانت
پارس آنلاین
آریا رسانه تدبیر
سروش رسانه
تبیان
فراسو سامانه پاسارگاد
آسیا تک
سپنتا
مبنا
جایگاه
شهراد
نگاه روشن پارس
ایران هاست
آتانت
روند تازه
در سرچ هایی که داشتم اسمهای روند تازه ، آتانت ،جایگاه ، مبنا ،
تبیان ، افرانت ، سروش رسانه زیاد به چشم میخورد
به طور مثال سرورهای cloob.com mihanblog.com از مبنا ( GOSTARESH ERTEBATAT MABNA :: شرکت گسترش ارتباطات مبنا ) هست ولی فقط کولو ارائه میشه
سرور بلاگفا از روند تازه ( Iran Web Hosting, Dedicated Server, SSL and Merchant Service Provider ) هست لایسنس ویندوزخیلی بالاست ! Windows 2008 Web R2 92000
ظاهرا دیتاسنترهای ایرانی توانایی ساپورت SSD را ندارن درسته؟ چون من SSD ندیدم
برام پینگ ، پشتیبانی ، امکان دسترسی به سرور ( شاید بخوام برم سرورم در هر ساعتی ببینم باید اجازه داشته باشم ) و از همه مهمتر پینگ ثبات داشته باشه
به نظرتون میشه با 350 تا 400 هزار تومان در ماه سرور از ایران گرفت
هزینه ای که برای ماه های اول میتونم پرداخت کنم این مقدار است ولی در ماه های آینده هزینه افزایش پیدا خواهد کرد
منتظر پاسخ شما عزیزان هستم
خواهشا تاپیک منحرف نکنید
با تشکر