١-سندش رو ميتونيد از مديريت و بنيانگذار شركت بپرسيد. من قبل از خريد كلي با اقاي ثابتيان صحبت كردم. گفت وقتي ايران رو توي ليستمون قرار داديم يعني كاربران ايراني هم مورد قبول هستن و نگران نباشن كه اكانتشون بن بشه. با پشتيباني صحبت كنيد بگيد با ثابتيان ميخوام صحبت كنم. جواب همه سوالاتتون رو ميده. جهت اطلاعتون هم من از روز اول با ايپي ايران به هاست وصل ميشم. تا الان هيچ مشكلي پيش نيومده.
حتي من با مشخصات قلابي ثبت نام كرده بودم كه گفت چرا با مشخصات ايرانت ثبت نام نكردي. ايپيم مال انگليس بود، پيپلم كانادا خودمم ايران

٢- ١٠٠ درصد بايد قوانين خونده بشه. استفاده نامتعارف از منابع يا باعث بن شدن اكانت ميشه يا بايد پلن رو بالا ببريد.
٣- بله ايرانيها باهوشترن. ولي قبول كنيد ٧٠ درصد كسانيكه تو اين زمينه فعاليت ميكنن بدون پيش زمينه ميان. بعد وسطش نميتونن ادامه بدن همه چيز رو ميبندن ميرن.
من ترجيح ميدم از يه شركت معتبر خريد كنم و مطمئن باشم سايتم فردا دان نميشه تا اينكه بيام از ايران خريد كنم كه نصف اين امكانات رو با همين قيمت بهم ميده و هر روز سايت رو چك كنم كه اپ باشه
هدف من معرفي اين سايت بود. نه چيزه ديگه. قصد تخريب براي پيشبرد فروش خودتون را داريد حرف ديگه ايه.