فکر میکنم باز هم باید سلیقه ایی عمل میکنم و بجای بن دائم، مدت بن رو 2ماه دیگه افزایش میدم. درصورتی که اگر یک یوزر دیگه از شما مشاهده کنم هر دو یوزر رو به صورت کامل و دائم بن میکنم.
بنده بعد از تبدیل شدن یوزرم به مدیرارشد هیچ فعالیت تجاری در این انجمن نداشته ام و نخواهم داشت!
در مورد قسمتی هم که گفتید
لینک تاپیکدر مورد بالا اوردن تاپیک هم بنده مطمئن هست که شما تاپیک رو مشاهده نکردید که اینطور قضاوت میکنید پست بنده اسپم نبوده.افر ویژه ای در تاپیک فروش ارسال شده که بعد از اون 13-16 پست مکاتبه دیگه با کاربران داشتیم که باعث شد پست ها به صفحه دیگه ای کشیده بشه و افر قابل مشاهده نباشه که بعد از 3 ساعت همون افر ارسال شد در در صفحه اخر تاپیک قابل مشاهده باشه که ایشون به عنوان اسپم پاک و بنده رو یک ماه بن کردند .تاپیک بنده در صفحه اول و بالترین پست بوده و دلیل نداشته که با اسپم تاپیک اپ بشه
http://www.webhostingtalk.ir/f11/78016/index17.html
2 پست در این صفحه به صورت پشت سر هم و 1 پست هم در صفحه آخر برای بالا آوردن مجدد تاپیک(فاصله بین پست اول دوم تا پست سوم فقط 4 پست! نه 13-16پست)
شانس خوب یا بد شما بنده در آن زمان در حال چک کردن ایمیلهام بودم!واقعا نمیدونم چی بگم!پست بنده دقیقا بعد از چند دقیقه ارسال پاک و بنده به مدت یک ماه بن شدم.وقتی ما پست اسپمی رو گزارش میکنیم حداقل 12-24 ساعت بعد رسیدگی میشه.واقعا جالب هست یک افر به قول شما اسپم کمتر از چند دقیقه گزارش شده و شما هم رسیدگی کردید!!!!!!
در مورد بقیه موارد هم اگر بنده بخواهم سو استفاده کنم قطعا به این روش بچه گانه اینکار را نخواهم کرد.
بنده نه همکار شما هستم نه همکار شخص یا اشخاص دیگر! در این انجمن فقط و فقط بنده یک مدیر هستم! نه فعالیت تجاری دارم در این انجمن نه ... .این همکار گرامی برای ما اینجا ایجاد کردند و به صورت کاملا غیر حرفه ای ما رو اذیت میکنند.