نوشته اصلی توسط
wanener
چرا وقتی ازشما سوال پرسیده میشه پاسخ به اون ارائه نمی کنید
باید یک پاسخ برای این ادعای خودتون داشته باشید در غی راین صورت باید از اون به عنوان سوئ استفاده یاد کرد
اگر اینطور نیست و از عناوین اغوا کننده سوئ استفاده نکردید چرا توضیح نمیدهید ؟
نتیجه کار کارشناسانه این بوده که سرویس نامحدود ارائه کنید بعد کارشناسیتون به دکترین تبدیل شد تصمیم گرفتید حجمی کنید ؟
من یک مقدار مشکل در خواندن و البته خیلی مشکل ها ی دیگه دارم ! اما لطفا حداقل مدل سرور خودتان را در رداستیشن بفرمائید ما هم بتونیم با شما رقابت کنیم با سرورهای 1000مگابیتی ! که 3 دستگاه از اونها 3000مگابیت رو به صورت نمحدود در اختیار شما میذاره ،
سر و ته این تاپیک شما با هیچ منطق اقتصادی و فنی جور در نماید شما 3 دسگاه سرور در اختیار داری که ماهیانه 200پوند + (7*99پوند ) هم برای پورت 1000 مگابیت روی اونها پرداخت میکنید
من نمیدونم عزیزان چرا میکنن تکنیک این کار رو زیر سوال میبرن ! اصلا کل از پایه و اساس زیرساخت سرور و ا بدون توجیه هست چه برسد به مسائل فنی !
چرا به در و دیوار میزنید وقتی نمیتونید پاسخ صحیح و قانع کننده بدید ؟
در خصوص سرور هم بله ما سرور ارائه میکنیم ! شاید هم یک روز شما از مشتریان ما بوده اید و یا شاید در آینده باشید ! سرور چه ارتباطی به هاست دارد ؟
اگر منظور شما سرویسهای Cloud NAS ما است ! که خوب هیچ سنخیتی با سرویس ارائه شده شما ندارد که بخواهیم تاپیک شما را زیر سوال ببریم ! هر گیگابایت سرویسهای ما هزینه دارد پس قابل قیاس با سرویس بدون منطق اقتصادی و فنی شما نیست ( که البته اصلا کاربرد و ساختار مشابهی هم ندارد )