سلام ، همونطور که می دونید apache به طور پیش فرض max clients رو روی 150 قرار داده و در سی پنل اجازه افزایش این مقدار تا 256 رو میده . مشکلی که من در وی پی اس ام دارم این هست که یک سری سایت دانلود آهنگ و فیلم که لینک مستقیم می گذارند رو هاست کرده ام . زمانی که این ها یوزرهاشون شروع می کنند به دانلود کل 256 پروسس apache رو اشغال می کنند و سایر درخواست ها queue می شوند تا زمانی که یک پروسس آپاچی آزاد بشه . که این باعث تاخیر در لود صفحات درخواست شده میشه و حتی گاهی تایم آوت شدن صفحه میشه اگر که ISP TTL رو کم ست کرده باشه .

در مورد apache 2 و MPM های Prefork , worker هم خوانده ام و امتحان کردم . اما بهترین حالت کارایی وی پی اس ام بدون نصب این ها بود . یعنی زمانی که MPM prefork رو نصب کردم باز هم تاثیر چندانی نکرد .
زمانی هم که MPM Worker رو نصب کردم کلا رم رو کامل اشغال کرد طوری که مجبور شدم آپاچی رو استپ کنم و پاکش کنم . رم ویی اس 3 گیگ هست . و می دونم که تنظیمات Worker , Prefork از نظر تعداد min start server , max client , ... با هم دیگه متفاوت هستند . از تنظیمات صحیح مربوط به هر کدام استفاده کردم اما نتیجه همانطور که گفتم مطلوب نبود .

شما که خبره این کار ها هستید برای دانلود سنتر های دارای لینک مستقیم حجم بالا چه تنظیمی رو پیشنهاد میدید ؟
الان من فقط آمده ام و تعداد کانکشن از هر آی پی رو محدود کرده ام بر روی هر دامین و یا دایرکتوری و خوب این باعث می شه که طرف وقتی بخواهد دانلود کنه اررور 403 یا 503 بگیره . البته این رو هم می فرستم به یک صفحه از طریق htaccess اما خوب راه حل خوبی نیست و فقط درمان موقتی هست .

شما چه تنظیماتی رو به کار می برید ؟ در این طور مواقع چه کاری باید انجام داد که اصولی باشه ؟