نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 95

موضوع: ==فروش ویژه سرور مجازی شروع قیمت ها از 15000 تومان== YekServer.Org

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    4
    تشکر تشکر شده 
    16
    تشکر شده در
    11 پست

پیش فرض پاسخ : ==فروش ویژه سرور مجازی شروع قیمت ها از 15000 تومان== YekServer.Org

نقل قول نوشته اصلی توسط hamedmj نمایش پست ها
    بعضی از دوستان لطف میکنن و سرور میخرن، درحالی که سرعت اینترنت خودشون پایین هست، تیکت میدن میگن، سرعت سرور پایین هست. لطفا وجه رو برگردونید!

دوستان توجه کنید که یک سرور فقط وجه رو در مورد مشکلات سرور خودش برگشت میده نه مشکلات اینترنت شما! 10 ها نفر سرور خریدن و همگی گفتن لنگه این سرعت رو تاحالا ندیدن! امکان نداره که برای یه نفر سرعت کم باشه الا کم بودن سرعت اینترنت خودتون.
    برای اثبات این قضیه هم از سرور همون دوستمون که گفتن سرعت پایینه یه ویدئو 30 ثانیه ای اماده کردم که میتونید ملاحظه کنید:
    متنی که دوستمون برامون تیکت کردن :

اینم فیلم از همون سرور :

دانلود کنید ! - 1.8 مگابایت
    من با سرور های دیگه ای که دارم هم از این مشکلات دارم .. در کل چون بروزر به نظر من گرافیکه سایت رو لود میکنه و از اونجایی که سرعت وی پی اس مستقیما با سند و رسیو اینترنت ما در ارتباطه من فک میکنم سرعت نت ایشون پایینه ... من با ۵۱۲ک راحت کار میکنم . البته بروزر رو هم عرض کردم رو همه سرورها این مشکل رو دیدم و مختص سرور ایشون نیست. در کل من از صبح دارم دانلود میکنم و به همون میزان آپلود .. مشکلی نداشتم . اون دوستی هم که انکود میکنه پیلیز بگه

2. تعداد تشکر ها از Pars.Film به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)