با سلام خدمت دوستان وب هاستینگ تاک
میخوام سایتی کاربردی رو بهتون معرفی کنم که واقعا من به شخصه روزانه ازش استفاده میکنم
سایت واژه یاب ( www.vajehyab.com )logo2.png
یک لغتنامه ی آنلاین هست که دارای دیتابیسی بزرگ از کلماته و تقریبا هر روز توسط مدیر و کاربرانش آپدیت میشه
این وبسایت دارای برنامه ی اندروید و کد جاوا اسکریپت برای استفاده در دیگر سایت ها به عنوان دیکشنری آنلاین میباشد
و برای یادگیری و آشنایی با فرهنگ لغت فارسی بسیار بسیار مفید هست
توضیحات اصلی سایت :
درباره سایت
واژه یاب یک وب سایت رایگان و با خدمات رایگان است که درآمد آن از حمایت مردم و در بعضی مواقع درج تبلیغات هدفمند است. برنامه نویسان این سایت اوقات فراغت خود را برای توسعه سایت صرف می کنند.
مشارکت عمومی
پروژه واژه یاب علاوه بر دارا بودن لغت نامه های فارسی و انگلیسی از کاربران خود نیز دعوت می کند تا واژه های نو پدید و عامیانه را در واژه نامه آزاد ثبت کنند. بنابراین هر فردی که از اینترنت استفاده می کند و در صورت اینکه از طرف سایت واژه یاب منع نشده باشد می تواند لغات جدید همراه با معانی شان را به این فرهنگ لغت اضافه کند. همچنین کاربران می توانند لغات این واژه نامه را ویرایش کنند، هر ویرایش یک تاریخچه عمومی بر جا می گذارد و در صورت لزوم از آنها استفاده خواهد شد. کاربران می توانند نام خود را به عنوان ثبت کننده واژه و یا ویراش کننده در سیستم ثبت کنند. بدیهی است که معانی درست و بی ابهام برای یک واژه در سایت منتشر خواهد شد.
حسابهای کاربری
برای ویرایش لغات و یا ثبت واژه جدید نیازی به عضویت در سایت نیست و هر کس می تواند این کار را انجام دهد در این صورت میزبان پروژه به طور محرمانه نشانی اینترنتی مرتبط با وی را برای مدت محدودی ثبت میکند. این اطلاعات پس از مدت مشخصی به طور خودکار حذف میشوند. این اطلاعات برای مشخص کردن کاربر متخلف و یا درستکار استفاده دارد، بدیهی است که کاربران متخلف از ثبت و ویرایش لغات منع خواهند شد.