نقل قول نوشته اصلی توسط eneah نمایش پست ها
سلام
من 8-9 روزه ای نسرورو سفارش دادم
Fiche serveur dédié Mini SP SSD - OVH
به شرکت آرتینا به آدرس شرکت توسعه ارتباطات آرتینا اما الان فهمیدم کسی که این شرکتو معرفی کرده و خودشو مدیرش جا زده هاست آی تی هست !!!
بعد اینکه پولو واریز کزدم فهمیدم که ای داد بیداد شدم یوزر hostit.ir در صورتی که اگه میدونستم به هیچ وجه خرید نمیکردم چرا که ازشوت تعریف درستی نشنیده بودم !
خلاصه گزشت و من پشیمون شدم از همکاری با ایشون حاضر شدم این 8-9 روز که منتظر موندمو بیخیال بشم و سرور کنسل کنم تا از کسه دیگه ای خرید کنم !
اما ایشون قبول نکردن و گقتن ما باید کنسل کنیم و بعد از اینکه هزینه برگشت دادن ما هم پولو برگردونیم ( این در خالی بود که اصلا سرورو برام سفارش ندادن از اول میخواستن پولو بالا بکشن)
خلاصه من قبول کردم گفتم نهایتا یک هفته بیشتر منتظر میمونم تا من باشم با این دسته آدم ها همکاری نکنم
اما الان ایشون مجدد دپه کردن و میگن نه سرور میدیم و ن پول میدیم هیچ کاری هم نمیتونی بکنی !
منم رفتم شکایت کردم شماره پرونده هم دادم خدمتشون اما ایشون توجه نکردن
خیلی جالب میشه که از شیراز به تهران بیان برای حضور در دادگاه و جلب رضایت من، چون تمام مدارک من قانونی میباشد البته در حال ایجاد تاپیک همراه با مدارم و دلایل و توضیحات کامل هستم
اینجا اطلاع رسانی کردم که بقیه هم بدونن و گرفتار نشن
بعد ازاینکه پستو ایجاد کردم لینکو میزارم تا شماهم قضاوت کنید

با سلام .

بیش از 4 سال در حال کار در این زمینه هستیم . تایید ما را دوستان زیادی کردن نیازی به تایید ندیدم .

همه دوستان در این تاپیک از مشکل دیتاسنتر خبر دارن و زمان تحویل سرور ها را میدانند .

ولی لازم دیدم چند نکته در مورد این کاربر که دروغ های در این پوست نوشته است مشخص کنم .

میفرمایند پس از واریز فهمیدم که در هاست ای.تی خرید کردم .

Snapshot_2013-08-16_051815.png

2 ماه است مشتری ما هست و سرور که ماه پیش خرید کرده بود این ماه کنسل کرد و سرور جدید دوباره خرید کردن . عکس از فاکتور ها موجود میباشد و پرداخت آنلاین ها

شماره سفارش را برای دوستان ارسال میکنم که به این کاربر کمک کنند .

Dear Sir / Madam,

Welcome to OVH!

We confirm the receipt of your payment corresponding to
order number 21865137

Your order will be verified promptly by our team.

We would like to thank you for choosing OVH.

Regards,

لطفا در مورد کنسل کردن و پس گرفتن پول هم دوستانی که این کار را انجام دادن این کاربر را راهنمای کنند .

لطف کردن و برای پیگیری مشکل از ما شکایت کردن و برای ما شماره شکایت ارسال کردن

.خدمت ایشان گفته شد که در دادگاه اگر مشکل از ما باشد خسارت های شما را هم میدهیم . و مثل این که مشکل چیز دیگیری است و میخواهند از این راه و در این انجمن هدف دیگیری را دنبال کنند .