نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 23

موضوع: مشکلات سایت فیلم و موسیقی

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    26
    تشکر تشکر شده 
    31
    تشکر شده در
    26 پست

پیش فرض پاسخ : مشکلات سایت فیلم و موسیقی

نقل قول نوشته اصلی توسط babelirani نمایش پست ها
    در مورد استارتر عزیز ببنید دوست عزیز تا وقتی که فروش فیلم نداشته باشید و اینکه کاملا" نرید به سمت فیلم های +18 کاری باهاتون ندارن فقط فیل میشید یا اینکه به هاستینگتون اخطار میدن تا ببنده هاستتون رو که خوب میتونید برید جای دیگه اگه از خارج از کشور داشته باشید هاست دیگه راحنید ( منظورم فروشنده خارجیه نه سررو ) از دامین .ir هم بخاطر ارزونیش استفاده نکنید بعدا" دردسر میشه براتون

ولی اگه احیانا" فروش فیلم داشته باشید معمولا" بعد از چند وقت بهتون گیر میدن اونم سه پیچ ولی عزیز در سایت فیلم و موزیک اینقد دست زیاد شده ببنید که توان مالی و وقتشو دارید که باهاشون رقابت کنید یا خیر

اول سلام

دوم فکر نمیکنم شما استارت تاپیک باشید یا مدیر سایت که بخواید در مورد این موضوع نظر بدید

سوم در مورد سایت شما

ببین عزیز دل فقط شبکه ی پخش کننده سریال و استدیوی پخش فیلم حق انتشار نسخه ی دانلود رو دارن حتی اگه N میلیون دلار هم بدید این حق بهتون داده نمیشه مگه اینکه کلا" اون فیلم رو خریده باشید از کمپانی و به اسم کمپانی خودتون در بیاد پس لطفا" نگید میخریم ..

مورد بعدی در مورد سانسو کردن فیلم هاست شما در چه حدی هستید که برای بنده تصمیم بگیرید که کدوم لحظه رو باید ببینم و کدوم لحظه رو نبینم ؟ خدا به من عقل داده و خودم بهتر از شما میتونم تصمیم بگیرم .

و در آخر شما ماهانه 2 هزار تومن از کاربراتون پول میگیررید واسه چی ؟ واسه هیچ در واقع 20 تا سریال که ندارید مطمئنم هستم 100 تا فیلمم ندارید مثلا" همین سریال تاجر پوسان لینک مستقیم اصلا" نداره جالبه چندین پست دیگه هم اینجوری دیدم شما به نحوری فقط دارید کلاه سر مردم میزارید و لاغیر

حداقل کسایی که سایت فیلم دارن اونقد معرفت دارن که نیان ادعا کنن که ما فلان فیلم و میخریم یا اینکه وقتی VIP میفروشن توی بعضی پست هاشون به جای لینک مستقیم لینک غیر مستقیم بزارن
    سلام دوست عزیز
    خوشم میاد داغ کردید بد جور
    من نظر دارم دوستان کنجکاو شدن پرسیدن / یه مدیر موفق دیدی لجت گرفته /

همین درسته چون دقیقا من دارم خلاف سایتای فیلم فعالیت میکنم و دشمن هم زیاد دارم

شما مگه کاربر منی که از من خبر داشته باشی . چشمت خورده دیدی خواستی بگی ما هم آدمیم . لینکای مستقیم فقط برای فیلم هایی ست که خودمون سانسور میکنیم و فیلم های خاص هست . میگم نمیدونی حالا بدون . بعضی ها هم درخواست گذاشتن فیلم با لینک غیر مستقیم میدن که از کاربر vip استفاده نکنن . دونستی حالا بیشتر بدون

من برای هر کارم نظر سنجی میکنم . به کاربرا قدرت انتخاب دادم کاربرا انتخاب کردند و من هم اجرا مثل بعضی از مدیرا نیستم که کلشونو مثل ... (سه حرفه ) میندازن پایین و راهشونو میرن به کاربرم کاری ندارن .

پس زیاد حرف نزنید و همچنین حسادت نکنید که دارید خودتونو نشون میدید ...

به امید درصدی بهبود در لحن صحبت شما

2. تعداد تشکر ها از derakhti به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)