نقل قول نوشته اصلی توسط pardishosting نمایش پست ها
شما هر جا هاست بگیرید کسی نمی ذاره از 25 گیگ دیتا فول بک آپ بگیرید ... دنبال چیزی نباشید که منطقی نیست.
25 گیگ دیتا رو بخواید بک آپ بگیرید حدود 1 تا 2 ساعت سرور تمام منابعش درگیر می شند.
نقل قول نوشته اصلی توسط pardishosting نمایش پست ها
تنها راه اینه که از بک جای دیگه فضای بک اپ بگیرید و دیتا رو با ftp همبشه بک اپ بگیرید.
من که نمیخوام هر روز و یا حتی هر هفته بکاب بگیرم ؟ اصلا اگه بخوام هم نمیتونم چون اونوقت باید دو تا سرور بخرم این بکاب ها را توش ذخیره کنم
هر ماه یکبار اون هم نیمه شب بکاب برمیدارم درست مثل همین الان که از سایتم همینطور بکاب برمیدارم ، اون هم ساعت سه نصف شب گاهی حتی دو ماه یکبار بکاب برمیدارم
بعد الان که فایل ندارم ولی در آینده با افزایش حجم مجبورم افزایش بدم ولی از همین اول دارم فضای بیشتر میگیرم که به نوعی پیشگیری باشه
بعد من که فیلم و یا فایل حجیم ندارم ، شما فکر کنید نهایت حجم یک فایل عکس چقدر هست ؟حالا با ftp من چطور ده هزار تا عکس زیر یک مگابایت را انتقال بدم ؟ از کجا بدانم کدام عکس ها تازه آپلود شدند ؟
من که خوشم نمیاد اذیت کنم ولی شما فکر کنید اتفاق برای ابرسرور هم ممکنه بیافته
مثلا سه سال بعد هارد سرور دچار مشکل بشه اونوقت چیکار باید کرد ؟ تمام هزینه و زحمت سه سال بر باد میره و به نظر من اون روز تنها یک مقصر هست اون هم صاجب سایت هست که فکر کاربرهایی که به اون اعتماد کردند را نکرده