نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 20

موضوع: فروش ایمیل 100% Verify و کاملا ایرانی و فعال

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    1
    تشکر تشکر شده 
    17
    تشکر شده در
    16 پست

پیش فرض فروش ایمیل 100% Verify و کاملا ایرانی و فعال

درود.
    یه سری ایمیل از شرکت جو***نی خریداری کردم. اونهایی که 100% فعال و واقعی و ایرانی هستن جدا کردم در بسته های 5هزارتایی. چیزی در حدود 6% ایمیلهایی که خریدم فعال(یک ماه اخیر) و ایرانی و کاملا واقعی بودن

ایمیل هایی هم که این شرکت به من داده از ایمیل هایی هست که کاربران خودشون در سایت های مختلف وارد کردن مثل عضویت و اشتراک گذاری اخبار و مطالب. درنتیجه ایمیل های گروپ و چت روم و اینا نیست.

این ایمیل ها که در بسته ها قرار دادم کاملا کاملا واقعی و فعال هستن. یعنی کاربر با اینکه میدونسته ایمیل تبلیغات هست بازش کرده رو محتویاتش کلیک کرده.

الان 3 بسته 5هزارتایی اماده شده و به بهترین قیمت بفروش میرسه.

بعد از فروش این سه بسته بسته های بعدی یک هفته بعد یک ماه بعد آماده میشه و دوباره بفروش میرسه.

میدونید اسپم کار درستی نیست ولی خب خرید و فروشش انجام میشه همونطور که خرید و فروش شماره و ... انجام میشه. لذا افرادی که خریدار نیستن و از دید کاربر و غیرمشتری میخوان به قضیه نگاه کنن لطفا از تاپیک خارج بشن. حتی مخابرات هم شماره هاشو میفروشه. بالاخره یه نوع ارتباط بین فروشنده و خریدار هست.
    به افرادی که قصد دارن از ایمیل جهت فروش چیز پی ان استفاده کنن ایمیلی حتی یه دونه داده نمیشه.

نکات:
    - هر بسته فقط یکبار و به یک نفر فروخته میشه.
    - در بسته های بعدی که ارائه میشه ایمیل تکراری وجود ندارد یعنی ایمیلی که دربسته 1 قرار گرفته در بسته های بعدی به هیچ وجه قرار نمیگیره. یعنی سه بسته رو یکجا بخرید دقیقا 15 هزار ایمیل ایرانی فعال و ولید دریافت میکنید
    - دفعات بعد هر بسته که آماده بشه به بالاترین قیمتی که داده بشه فروخته میشه.
    - دوستانی که قصد خرید و سپس فروش ایمیل ها به افراد زیادی دارن خواهشن درخواست ندن فقط فروش به شرکت ها و افرادی هست که خودشون میخوان استفاده کنن.
    - یکبار ایمیل تبلیغاتی کاملا موجه به این ایمیل ها ارسال شده(جهت شناسایی) و اونا که نخواستن دیگه ایمیلی براشون ارسال بشه از لیست حذف شدن.
    - شرایط خریدش و نحوه تحویل هم توافقی با هر فرد با توجه به سابقه.

ایمیل هایی که من خریدم قیمتش با این بسته ها زمین تا اسمون فرق میکنه چون گفتم چیزی که من خریدم و این چیزی که جدا کردم شاید 6% رو دربرگرفته باشه اونم کلی هزینه شناسایی و سرور و ای پی شده(البته ارسال ایمیلش هم با یه شرکت دیگه بوده و من از طریق لینک های داخل ایمیل شناسایی کردم). درنتیجه با قیمت های دیگه که تو نت هست مقایسه نکنید. طرف 30 میلیون ایمیل رو 30 هزار میفروشه مطمئن باشید(تجربه دارم) شاید حدود 2% هم ولید نباشه. و از اون 2% شاید حدود 0.5% هم فعال نباشه. اما این بسته ها 100% هست هم ولید هم فعال در ماه اخیر.
    این ایمیل ها بسیار بسیار جواب میده جهت ارتباط با مشتریان. متاسفانه بصورت شهر و یا نوع شغل نتونستم دسته بندی کنم و کل ایرانی ها درهم هستن ولی خب صدردصد ایرانی هست.
    ایمیل های خارجی هم بعدا اماده میکنم مخصوص اونا که میخوان چیز پی ان به خارجی ها بفروشن
    قیمت پایه هر ایمیل 40 ریال
    ویرایش توسط taylor : June 21st, 2013 در ساعت 02:10 دلیل: درج قیمت پایه

2. تعداد تشکر ها از taylor به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)