نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 55

موضوع: تجربه خريد هاست 65000 تومني

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو جدید as87 آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    10
    تشکر تشکر شده 
    49
    تشکر شده در
    21 پست

پیش فرض پاسخ : تجربه خريد هاست 65000 تومني

من نمي‌دونم چرا همه‌ي تاپيك ها بايد اينجا بسته بشه

يسري مورد هست بايد بگم:
    اول اينكه چند نفر احساس كردم دارن به شعور بنده توهين مي‌كنن.
    هر كسي با توجه به سطح فكري و درامدي و ارزشي كه تجارتش براش داره خريد مي‌كنه.
    100% اين هاست رو ميشد ارزون تر خريد. حتي با كيفيت بالاتر. اما همه چيز پشتيباني نيست، براي من بشخصه تماسي كه با من گرفتن خيلي مهم بود.
    جناب دلتا عزير شما كه خيلي درامدتون بالا هست و نيازي به هاستينگ نداري ازت يه سوال دارم.
    چه چيزي باعث ميشه كه يه مشتري بياد از شما خريد كنه؟
    اگر خواستيد مي‌تونم چندتا كتاب در مورد فروش موفق و مديريت فروش بهتون معرفي كنم.
    شما با هاست اسپانسري مخالفيد، مشكلي نيست اما من شما رو رجوع ميدم به يه پست توي همين انجمن:

با سلام. من یکی از مدیرای سایت دلتافوکس هستم.Deltafox.Full Software Downloads - بروزترین سایت دانلود نرم افزار . متاسفانه الان 1 ماهه سایت ما قطع و وصل میشه.امار بازدیدامون همیشه بالای 15000 بود اما الان شده 6 تا 7 هزار که واقعا کم شده. البته محبوبیت زیاد داریم و روزانه هم بالاتر میره چون مدیر اصلی سایت ما یکی از مدیرای نیوک هست و سایت دارها خیلی ازمون میپرسن هاستتون مال کجاست. سایت ما 6 ماهه ساخته شده الکسامون 200 هزار هست و روزانه 1000 تا سایت رو میگیریم!.و بازدیدامون بین 7 تا 10 هزار متوسطش. ما 2 تا سرور برای دانلود داشتیم که یکیش که اصلا به علت گران شدن بیش از حد بسته شد. یکی دیگر داریم رو چین که فعلا با مشکلات مالی سردرگمیم و تا چند روز دیگر محلتش میرسه.خلاصه الان واسه هاست آپلودمون یک اسپانسر میخواهیم. مشکل سایت نداریم و سایتمون سالانه هست و پرداخت شده. الان نیاز به یک هاست نیمه وارز هم باشه کافیه چون اسکریپت نصب نمیکنیم و فقط برای برای قرار دادن فایلهامون.یک دومین ما روش نصب بشه و قابلیت چندین ftp کافیه برامون.حالا هر کس بخواهد میتونه اسپانسر ما بشه. بنرش رو هم تو سایت بالا میزاریم. 10 گیگ فضا با 150 - 200 گیگ پهنای باند ماهانه فعلا بستمونه.فقط هر کس میخواد اسپانسر بشه خواهشن پشتیبانی هم داشته باشه. نه اینکه یک ماه بعدش فایلهامون بپره و بعد یک بک اپ هم نداشته باشن یا هر دقعه دان بشه سایت!!هر کس اسپانسر بشه مطمن باشه زود محبوب میشه. حالا هر کی میخواهد نظر بده.
    شما اگه براي نيم ساعت سرور عوض مي‌كنيد براي 1ماه چه‌كارهايي انجام ميديد؟
    قبل از صحبت كردن بهتره ادم گذشته خودش و سايتشو مرور كنه.
    در مورد وب رنگ شما بهتره بريد نحوه صحبتهاش رو در رابطه با giga بخونيد به شخصيت جالبشون پي ميبريد.
    تو از آیین انسانی چه می‌دانی؟
    اگر جان را خدا داده‌ست
    چرا باید تو بستانی؟

2. تعداد تشکر ها ازas87 به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)