نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 35

موضوع: سئو : بالا آوردن کلمات به صفحه 1 گوگل / تضمینی

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    9
    تشکر تشکر شده 
    46
    تشکر شده در
    35 پست

16 سئو : بالا آوردن کلمات به صفحه 1 گوگل / تضمینی

سئو تضمینی

سلام دوستان

مدیران سایت هایی که سیستم مدیریت محتواشون وردپرس هست ، اگر می خوان وقتی کلمه ی خاصی تو گوگل جستجو میشه جزو نتایج صفحه اول باشن ، می تونن این کارو به ما بسپارن .

روند کار به این صورته : شما کلمه ی مورد نظرتون که می خواید توش بیاید صفحه 1 گوگل رو اعلام می کنید ؛ بنده بسته به میزان جستجوی کلمه از 50 تا 600 هزار تومان قیمت میدم برای آوردن سایت شما تو جستجوی اون کلمه به نتایج صفحه 1 گوگل .

مثلا شما میگید من می خوام توی عبارت "سایت تفریحی" بیام جزو نتایج صفحه اول گوگل . بعد من خدمت شما هزینش رو عرض می کنم .

ابتدای کار ، هیچ هزینه ای دریافت نمیشه ؛ هزینه بعد از اتمام کار و دیدن نتیجه ی کار دریافت میشه . یعنی شما سفارش میدید ، بنده کارو شروع می کنم . بعد از گذشت 15 روز تا 2 ماه که سئو خودشو نشون میده ، اگر به صفحه 1 گوگل اومده بودید ، هزینه دریافت میشه . اگر نه ، هزینه ای دریافت نمیشه . اینم تضمین کار .

موندن در صفحه 1 هم دائمی خواهد بود ؛ منتها شرطش اینه که سایتتون رو بروز رسانی بفرمایید . یعنی هر هفته در میون یا حداقل هر ماه 1 مطلب تو سایتتون قرار بدید .

دوستانی که تمایل دارن می تونن تو همین تاپیک و یا از طریق پ.خ یا از طریق آی دی mostafa.alemi کلمه ی مورد نظرشون رو بفرمائن .

متشکرم
    ویرایش توسط sib mizban : June 21st, 2013 در ساعت 11:37

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع