سلام .
من میخواستم نمایندگی هاست ایجاد کنم و به طبع با راه اندازی هاستینگ به خرید و فروش بپردازم .
اما سوالات و مشکلاتی هست که همین جا از اونایی که حرفه ای هستند میپرسم و اگه مناسب بود ادامه خواهم داد .

اما در مورد نمایندگی که میخوام :
فضا نامحدود (حداقل 200 گیگ)
پهنای باند نامحدود( منظور اینه که بخاطر مصرف پهنا مسدود نشه سایتهای تحت نظر ما)
تعداد سایت هم نامحدود پشتیبانی کنه
لایت اسپید
دایرکت ادمین و یا CPanel
هلند & آلمان & کانادا & آمریکا (هر کدوم تحت تحریم نباشیم و یهویی مثل یکی از سایتام که ماهی 1میل درامد داشت به باد بره )
از نظر پشتیبانی به خود ما عالی باشند و در حدی باشه که اگه مشکل رو نتونستیم حل کنیم بتونید ...
پ.ن : آفر های خودتون رو برام ارسال کنید (همینجا بزارید و یا خصوصی کنید)
نکته : برام اعتبار مهمه و حداقل 2 3 تا سایت بعنوان نمونه کار داده بشه (البته اینو ندادید هم طوری نیست و آفر رو بدید و اگه از نظر قیمت مناسب بود میریم روی بحث نمونه کار و ...

و اما چند سوال در مورد هاستینگ و خود قالب های سایت و پشتیبانی و ...
سوالات در مورد مشکلات هاستینگ :
پشتیبانی شما فقط در حد و اندازه پشتیبانی ما میباشد و یا کاربران رو نیز پشتیبانی میکنید ؟
بنده از هاستینگ اطلاعات زیادی ندارم (یجورایی صفر) ولی راه جذب مشتری در پروژه دو ماهه رو بلدم و بعدش میفتم روی غلطک و میخواستم ببینم مشکلاتی که پیش میاد در حوالی هاست کاربران و ... چیا هست و باید تخصص داشته باشیم و یا در پنلی که بهمون میدید با چند کار میشه مشکل رو رفع کرد ؟
کسی که اطلاعات زیادی نداشته باشه میتونه از پسش بر بیاد و یا خیر ؟
آیا در ازای گرفتن پولی پشتیبان هاستینگ خواهید شد ؟(با افزایش درخواست ها به طبع دستمزد میره بالاتر)

سوالاتی در مورد راه اندازی سایت :
برای راه اندازی سایت نیاز به هاست هست و یا روی همین هاستایی که داده میشه اوکی میشه ؟!
نمایندگی های محترم آیا سایت و بخش پشتیبانی رو هم راه اندازی میکنند ؟(منظورم همون بخش تیکتی و همون سایت که وردپرس میشه)
بخش پرداخت آنلاین هم چجوری میشه و آیا با استفاده از پی لاین امکان پذیر هست (و یا هر درگاه دیگه ای)

کلا یه سایت کامل هاستینگ + بخش پشتیبانی (تیکتی) + بخش پرداخت آنلاین و...

با تشکر از دوستان بابت پاسخ به سوالات + آفرشون .
اما در مورد این بخش دوم که گفتم پشتیبانی و راه اندازی کامل سایت باید عرض کنم که در ازاش بخش فروش دامین رو با سایت نماینده یکی میکنیم (یعنی خودتون جوری تنظیم کنید که واریز و ... هم به سایت خودتون واریز بشه و فقط در قالب سایت ما و اختصاصی باشه)
قیمت هم برام مهمه