نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 524

موضوع: پیک نیک هفتگی با همکاران !!؟؟ ( فقط همکاران بیان تو ؛ پوزش )!!!

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو انجمن HyperServer آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    1,016
    تشکر تشکر شده 
    3,252
    تشکر شده در
    2,153 پست

پیش فرض پاسخ : پیک نیک هفتگی با همکاران !!؟؟ ( فقط همکاران بیان تو ؛ پوزش )!!!

نقل قول نوشته اصلی توسط --- نمایش پست ها
    دوستان با تشکر از راه اندازی سرور من امروز چند دقیقه ای بازی کردم بدون مشکل خیلی خوب بود لذت بردیم .

منتها چند نکته :
    1.زمانی که پلیر ها کم هستن مپ رو لیمیت کنید یا در ای یا شیار یا در وسط که اینقدر دوستان دور خودشون نچرخن .
    همینطور بهتره که عمل پسندیده ی Rush کردن رو پیشه کنید تا اسنایپر برداشتن و خفت کردن تو بیس خودتون .
    2.ترورهای عزیز اون بمب رو برای قشنگی نزاشتن :دی کسی که بمب دستشه با یه نفر کاور بره برای کاشتن بمب من بار ها دیدم بمبر رو کشتند و بمب زبون بسته رو زمین بی صاحب مونده .
    3.وقتی پلیر ها کم هستن هرکی واسه خودش هرجا که دوست داره نره :دی من 50 بار مردم به خاطر اینکه کاور نداشتم از پشت و یا ... هرچی تیر زدم جلوی پای دوستان بگم مومن منو کاور کن جلب توجهشون بشه نشد یکی میرفت وسط یکی میرفت ای یکی خفت میکرد جلوی در و ...
    4.من چند سالی میشه بازی نکردم به خاطر همین کامند ها رو فراموش کردم کامند مسیج توی بازی چی بود یکی از دوستان لطف کنه به من بگه .

و ...

بهترین پلیر هم تا اینجا که من چک کردم هایپرسرور عزیز بود ایشالله لطف کنن کمی با بقیه دوستان و من بیشتر کار کنن .

اما مورد بعدی تیم عوض نکنید توی بازی من نگاه میکردم 2 نفریم بعد میشدیم 3 نفر یهو میشدیم من تنها معلوم نبود کی به کی بود .
    دوستانی که تمایل دارن بازی کنن تیمشون رو اعلام کنن به مدیر سرور یه موقع عوض کردن مدیر کیکشون کنه یه سروسامونی داشته باشه سرور بد نیست .

با تشکر از دوستان و کسانی که زحمت کشیدن برای راه اندازی سرور
    در مورد استراتژی بازی چون در یه محل نیستیم و دسترسی voice وجود نداره، از اون مهمتر بچه ها رو نمیشناشیم نمیشه هماهنگ کرد ... بدی ریموت پلی این هست. bomb که drop میشد من تو CT میشستم cover کنم که terror میاد سراغ بمن خفت کنم ....میدیدم کسی اصلا ککش نمیگذه

در مورد حرفه ای بودن هم لطف دارید بنده هم نزدیک 10 سال بود بازی نکرده بودم تا چند شب پیش... من از طریق message زیاد میگم اما بعید میدونم کسی بخونه :دی

با U ارسال پیام برای تیم هست.

با Y برای کل بازی کنان

2. تعداد تشکر ها ازHyperServer به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 6 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 6 مهمان ها)