نوشته اصلی توسط
---
دوستان با تشکر از راه اندازی سرور من امروز چند دقیقه ای بازی کردم بدون مشکل خیلی خوب بود لذت بردیم .
منتها چند نکته :
1.زمانی که پلیر ها کم هستن مپ رو لیمیت کنید یا در ای یا شیار یا در وسط که اینقدر دوستان دور خودشون نچرخن .
همینطور بهتره که عمل پسندیده ی Rush کردن رو پیشه کنید تا اسنایپر برداشتن و خفت کردن تو بیس خودتون .
2.ترورهای عزیز اون بمب رو برای قشنگی نزاشتن :دی کسی که بمب دستشه با یه نفر کاور بره برای کاشتن بمب من بار ها دیدم بمبر رو کشتند و بمب زبون بسته رو زمین بی صاحب مونده .
3.وقتی پلیر ها کم هستن هرکی واسه خودش هرجا که دوست داره نره :دی من 50 بار مردم به خاطر اینکه کاور نداشتم از پشت و یا ... هرچی تیر زدم جلوی پای دوستان بگم مومن منو کاور کن جلب توجهشون بشه نشد یکی میرفت وسط یکی میرفت ای یکی خفت میکرد جلوی در و ...
4.من چند سالی میشه بازی نکردم به خاطر همین کامند ها رو فراموش کردم کامند مسیج توی بازی چی بود یکی از دوستان لطف کنه به من بگه .
و ...
بهترین پلیر هم تا اینجا که من چک کردم هایپرسرور عزیز بود ایشالله لطف کنن کمی با بقیه دوستان و من بیشتر کار کنن .
اما مورد بعدی تیم عوض نکنید توی بازی من نگاه میکردم 2 نفریم بعد میشدیم 3 نفر یهو میشدیم من تنها معلوم نبود کی به کی بود .
دوستانی که تمایل دارن بازی کنن تیمشون رو اعلام کنن به مدیر سرور یه موقع عوض کردن مدیر کیکشون کنه یه سروسامونی داشته باشه سرور بد نیست .
با تشکر از دوستان و کسانی که زحمت کشیدن برای راه اندازی سرور