اکانت من از سوی مدیران معظم این فروم بسته شده، متاسفانه راهی جز این که از این اکنت پیغام و پست بدم نیست!

با سلام خدمت تمامی دوستان عزیز .
و عرض معذرت بابت مشکلات اخیر

این بار هم پاره ای از مشکلات ریز و درشت دست به دست هم داد که موجب شرمندگی ما در برابر کاربران شد .

از جمله آسیب دیدگی کامپیوتر شخصی بنده به دلیل نوسانات برقی منطقه و از دست رفتن اطلاعات موجود در هارد آن .

قطعی سرویس های میزبانی وب به دلیل مشکل وب سرور و باطل شدن لایسنس آن بود که این مشکل به کاربران اعلام شد .
خطاب به جناب وحید که پرسیده بودند آیا نمیشد که به وب سرور آپاچی سوئیچ میکردید ؟
در جواب باید عرض کنم که پسورد های من توسط نرم افزاری مدیریت میشد و از اون ها استفاده میکردم .

و با از دست دادن هارد کامپیوتر دسترسی به پسورد ها هم غیر ممکن شد . و طبیعتا امکان مدیریت سرور از من سلب شده بود

اما خوب دوستان وقتی میگن ما جوابگو نبودیم، نیمتونیم بگیم نه اینطور نیست، در حد توانمون و توان روحیمون پاسخ عزیزان رو دادیم...
یه مثال میزنم: یوزی زنگ کیزنه از مشکلات میگه حالا بی اخترامی ها و .... باشه کنار با این وجود به نظر شما حس خوب و حالت روحی مناسبی برای جواب دادن دارید؟!
بییشتر یوزر ها بیشتر در روز چند باز زنک میزدن، بهشون هم گفتیم ، بحث ها واسه حرف زدن تکراریه!
اگر شنیدن دروزغ و چیز های تکراری مرحمی واسه این اتفاقات هست، اوکی زنگ بزنین!
خوب یه یوزی 10 بار با ما صحبت کرده یه یوز هم شایدم هیچ بار!

در مورد این که آیا ما فرار کردیم یا .....
باید بگم که اینطور که شما فکر میکنید نیست!
نه دیتایی پاک شده نه فراری در کار هست

مسلما با توجه به توانمون خسارت هایی که واسه عزیزان پیش اومده رو جبران میکنیم!

از دوستانی که اطلاع رسانی کردن که فرار کردیم ویا ... چه حمایت کردن چه انتقاد کردن .... تشکر میکنیم
این هم خوب یک جور تجربه و سابقه بد برای ما محسوب میشه و مسلما" نمیگذاریم که این تجربه در آینده باز تجربه بشه!

راه کار های جدیدی اتخاذ گردیم، چه در مورد پشتیبانی، چه در مورد ساختار سرور ها و هاردور سیستم های پشتیبانی ....

سوالی هست در خدمتیم، موفق باشید

---------- Post added at 08:26 PM ---------- Previous post was at 08:22 PM ----------

(قربانی هستم)

آقای وحید بنده من فحش های ناموسی به مردم تو فرومتون دادم؟!

انگار شما خواب دیدید!
خوب خیره!
اما بهتره بگم درسته مشکل پیش اومده، اما این دلیل بر این نمیشه که تهمت ***ی و فراری و فحش و .. زده بشه!

در مورد اون قرار داد که آقای فخرایی که زحمت کشیدن بزارن، باید بگم:
این سروری با شرایطی به من تحویل داده شد که
150 تا 200 تومان هزینه ماهانه یوز هاش هست، و این که پول سرور رو 100% در میاره

بعد چند روز که وقت نداشتم برم بانک بریزم دیدم یه شخصی به نام ساوش مدیر نیت دیکیو نماینده ایکس ال هاست تماس گرفت گفت که این آقا بده کاره
ماهای قبلی رو نداده و....
یوز هاشونو چک کردم، در صورتی که هیچ کس رضایتی نداشت، جمع بندی که کردم، 70 تومان هم حداکثر میشد از یوز های ایشون گرفته بشه

سرور به صورت کاملا ناقص تحویل دادن
و همین طور اطلاعات یوز ها!

با این وجود باید قرار داد ادامه پیدا کنه؟!

لازم نمیبینیم ! در مورد این مسئله صحبتی کنم،
چیزی که عیان است چه حاجت به بیان است!

---------- Post added at 08:37 PM ---------- Previous post was at 08:26 PM ----------

ن خودم چندین باز بهش گفتم ..... ولی گوش نداد
یکبار هم یه حرفی زد که نتونست اثبات کنه
من به بچه ها میگم کسی با این مشکلی داره بیاد تاپیک بزنه
همه مشتری هاشو یه طوری راضی نگه میداره اخرش که نیاند تاپیک بزنند
ولی این بار من کوتاه نمیام
اینی که ادعای 100% آپتایم میکرد چی شده العان؟؟؟
ممد اون امضاش هم روش رنگ میکشیدی چیه بابا
شما گذشته خوبی در هاستینگ بودنتون دارید؟!

اینطور نیست!

اطلاعات کافی هم از شمنا هم از اشخاص دیگه داریم!
اما این رو بدونید
بنده اون رو اثبات کردم
اما شما متاسفانه تحمل انتقاد ندارید، نموئنه اش رو میشه تو همین تاپیک دید!

تمسخر به امضا و آپتایم 100% بودن، نوعی رفتار بچه گانس!

در مورد ضمانت آپتایم!
100%؟!
ما تنها رو سرور های ویندوز و سرور مجازی هامون 100%ضامنت میدیم و میدادیم !
شما اشتباهی پست های مارو خوندید