سلام
در عرض دو سال، این دومین باری هستش که قصد تغییر هاست رو دارم. این بار اما قبل از خرید همه شرایط رو می سنجم و بهترین رو انتخاب می کنم. پس لطفا فقط کسانی آفر بدن که معتبر و حرفه ی هستن.
این رو هم بگم به خاطر مشکلاتی که هاستینگ فعلی به وجود آورده ( باگ در سرورشون به طوری که هیچ انجمن سازی روش به درستی نصب نمیشه، عدم پاسخگویی مناسب و پشتیبانی بسیار ضعیف، به طوری که فقط 48 ساعت طول کشی که من به این آقایون ثابت کنم که سرورشون مشکل داره،اول که اصلا قبول نمی کردن که سرورشون مشکل داره، با اینکه وظیفه مشتری نست، اما با بدبختی بهشون ثابت کردم که سرورشون مشکل ماد سکوریتی داره، و الان حدود یه هفته اس گفتن باگ رو برطرف می کنن و نکردن، و دو تا از تیکت هایی که برای رسیدگی به مشکلم زده بودم رو حذف کرده بودن و با اینکه مشکل از طرف اونا بود، و خودشون هم بلاخره قبول کردن که سروشون مشکل داره، اما همچنان حق به جانب رفتار می کنن و تا این لحظه باگ فوق الذکر رفع نشده، من اسم نمی برم از هاستینگ، اما امیدوارم برای مشتری های آینده اشون هم که شده نه تنها سرویسشون رو بهبود ببخشن، بلکه سعی کنن نحوه ارتباط با مشتری رو هم بیشتر تمرین کنن ) من قبل از خرید سرویس حداقل 48 ساعت هاست تست نیاز دارم تا سیستم هایی که لازم دارم رو نصب کنم و ببینم مشکلی داره یا نه.
سرویس مورد نیاز من :
اول کیفیت
دوم کیفیت
سوم کیفیت
چهارم پشتیبانی مناسب
بعد :
500 مگابایت فضا
سی پنل
باقی امکانات نا محدود (مخصوصا اد آن دامنه و ... )
لطفا فقط شرکت های معتبر آفر بدن، و لطف کنید قیمت سالیانه بدین.
با سپاس