به نظر من همين كارا رو ميشه تو انجمن هم كردبه نظر من همون سایت خیلی بهتره. طوری که آموزشی به صورتی که قسمت های آموزشی با فاصله کم آپ بشن. خیلی هم راحت و خوبه. بیشتر مردم با همین سایتا راحتن به شرطی که پر از بنر و پاپ آپ نباشن!
بدی انجمن اینه که هی آموزشی ها تیکه تیکه میشه. آموزشی ها فاصلش جدا میوفته. کاربرا به انحراف میکشونن. ادارش سخته و نت هم پره انجمنه.
همون یه قالب وردپرس خوب خیلی خیلی خوبه و بهتره.اما خوب این نظر منه
انجمن نالرز رو يادتون هست ؟
اونجا رو هم مثل اينجا خيلي دوست داشتم اونجا هم دوستاي خوبي داشتم اما متاسفانه جمع شد
اون انجمن بخش هاي زيادي داشت و خيلي راحت ميشد به همه جاش دسترسي داشت
در مورد آموزش ها هم سعي ميكنم زمان مشخص كنم
از نظر قالب هيچ مشكلي ندارم
ميتونم يه قالب هم براي ماي بي بي يا ويبوليتن بزنم اما چون كاربر محور هست تو اين فكرم كه بالا كه اومد كاربرا بيان و پست بدن و مشاركت كنند
مثل همين انجمن كه الان ديگه اصلا ادمين ها ي پست هم نميدن . البته من اين چنين نخواهم بود اما اصل ماجرا رو گفتم كه مثلا اگه يه وقت نبودم خيالم راحته كه كاربرا هستن و كمك ميكنن و سايت پايين نمياد
والله هنوز تو دست تنها بودن مطمئن نيستم . دوستاني قول مشاركت دادند كه تو اين انجمن از استايد بنده حساب ميشندبا توجه به اینکه فکر کنم دست تنها هستی انجمن برات بهتره . تو انجمن میشه مثل همینجا یه بخش متفرقه هم زد که کاربرا دائما آنلاین باشن اما تو wp شما یه آموزشی میزاری بعد کاربر باید فقط در همون صفحه ی مربوط به اون نظر بده . از طرفی مشکلات امنیت و مصرف منابع wp رو هم در نظر بگیر
در مورد منابع و سرور هم انشالله يه كاريش ميكنم و دوستان عزيز هم ساپرت ميكنند
امنيت ماي بي بي هم به نظرم در سطح بسيار بالايي هست
حتي ميتونم پست زدن رو هم بدون عضويت كنم كه كاربر راحتر باشه
خلاصه نشد نداره اما ميخوام ببينم دوستان چ پيشنهاد ميدن
كدوم رو بيشتر ميپسندند
تو سايت فقط ميتونيد نظر بديد اما تو انجمن اگه مشكلي باشه تو همون تاپيك ميتونيم با كمك هم حلش كنيم و از نظرات و... هم استفاده كنيم