نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 12

موضوع: قیمت تکثیر dvd

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو انجمن Mohsen آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    281
    تشکر تشکر شده 
    741
    تشکر شده در
    324 پست

پیش فرض پاسخ : قیمت تکثیر dvd

نقل قول نوشته اصلی توسط rezafh2 نمایش پست ها
    ممنون محسن جان
    انشالله مزاحمتون میشیم
    راستی اگر من یه طور دیگه سفارش بدم چند حساب میکنید ؟
    مثلا من 100 تا دی وی دی دارم و از هر کدوم 50 تا میخوام (خام + چاپ با رایت و بدون رایت )
    و اینکه طریقه سفارش و ارسال رو هم بفرمایید
    خواهش میکنم
    خوب البته کسی که مشتری بشه (مثلا عین حالتی که گفتین 100 تا سفارش مختلف بده) یه درصدی بهش تخفیف داده میشه، اما خوب قیمت ها این قدر هم جای پایین و بالا کردن نداره که بشه خیلی کم و زیادش کرد. یه جوری با هم کنار میایم! اون پایین اومدن قیمت ها در تیراژ بالاتر به خاطر راحت تر شدن کار هست، وقتی از یه طرح تعداد زیادی می‌خواین کار خیلی راحت تر میشه، اما وقتی از طرح‌های مختلف می‌خواین خیلی رو نحوه کار اثر نداره، برا همین خیلی نمیشه قیمت رو کم کرد و صرفه نداره ، اما بازم همون طور که گفتم شما تماس بگیرین و بگین دقیقا چه تعداد و به چه صورت می خواین منم دقیق براتون حساب میکنم و اعلام میکنم خدمت تون.

در خصوص سفارش هم طرح رو اول آماده می‌کنید و اگه قرار رایت باشه محتویات رو هم و به دست ما می‌رسونید. طرح روی سی دی باید یه دایره به شعاع 12 سانت باشه که یه دایره به شعاع 22 میلیمتر وسطش خالی باشه! می‌تونید هم وسطش رو خالی نکنید، اما 22 میلیمتر وسط چیزی چاپ نمیشه!
    تو کارهایی که حضوری تحویل میدیدم، پول رو نصفش رو پیش می گیریم نصفش رو هم زمان تحویل، مال شما رو باید احتمالا از طریق اتوبوس یا باربری براتون بفرستم، نصفش رو واریز می‌کنید، می فرستم نصف دیگه رو واریز می‌کنید.
    جزئیات بیشتری لازم بود تماس بگیرید در خدمتم.

2. تعداد تشکر ها از Mohsen به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)