با سلام خدمت دوستان ، این تاپیک جهت ارائه قالب ها و ماژول های اسکریپت معروف Virtual Freer به صورت پریمیوم باز شده ، لطفا فقط نوشته مربوط به موضوع تاپیک ارسال کنید و از بحث و اسپم خودداری کنید .
چند تا از ماژول هایی که توسط خودم نوشته شده رو با قیمت قرار میدم :
1 - ماژول ارسال اطلاعات خرید از طریق لینک که واقعا ماژول فوق العاده ای هست و اسکریپت رو مثل whmcs میکنه مثلا :
myfreershop/pay.php?card=noe card&qty=tedade card&gateway=dargahe pardakht
، با نصب این ماژول دیگه نیازه نیست که کاربر تو صفحه Freer محصول و تعدادشو و درگاه رو انتخاب کنه ، چون قبلا ما از طریق لینک اونو فرستادیم : 20000 تومان
2 - ماژول ارسال ایمیل به کاربرانی که به هر دلیلی پرداختشان ناموفق بوده و در بازگشت به سایت ارورهای گوناگون دریافت میکنند : 10000 تومان
3 - ماژول ارسال ایمیل به همه ی ایمیل های سایت از طریق مدیریت سایت و قابلیت تطبیق با تعداد ایمیل مجاز ارسالی توسط شما از طرف هاستینگ شما ( برای مثال 200 ایمیل در هر ساعت ) البته در این صورت نصب این ماژول دستی صورت میگیره ، چون باید تغییراتی تو دیتابیس سایتتون ایجاد بشه : 20000 تومان
4 - ماژول ارسال ایمیل به کاربران x روز قبل از سررسید اکانت آنها ، این ماژول هم به دلیل ایجاد تغییرات روی دیتابیس باید به صورت دستی نصب شه : 30000 تومان
5 - ماژول خروجی گرفتن از تمامی ایمیل های سایت ( خرید موفق و ناموفق ) به صورت فایل تکست : 10000 تومان
برای سفارش 4 تا راه وجود داره :
1 - به پرتال شخصی من برید و عضو شید و تیکت بزنید تا فاکتور براتون صادر شه و بقیه کارا انجام بشه ! ( Portal - Portal Home )
2 - به من ایمیل بزنید : info@majidamiri.com
3 - با یاهو آیدی من در ارتباط باشین : majidbaranmusic
4 - سه تا بسه دیگه ، راه چهارمی در کار نیست !!
موفق و سربلند باشید ، مجید امیری !!
قیمت ها آپدیت شدند !!