نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 11

موضوع: چند خطی در مورد ...بردارن .. پرشیاسرور

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    کاربر اخراج شده
    »مــــشـــهد »»»»»»»مـــقــــدســ »»»»»»»WwW.KhaniHost.IR
    تشکر تشکر کرده 
    107
    تشکر تشکر شده 
    225
    تشکر شده در
    181 پست

24 چند خطی در مورد ...بردارن .. پرشیاسرور

سلام به تمامی دوستان

امروز میخام یه هاستینگ به شما معرفی کنم که بهتره بگم قبل از خرید به اینده بعد تحویل گرفتن سرویس چه سرویس های مضخرفی بهتون قالب می کنند

حدود یه ماه پیش یه سرور مجازی لینوکس که عجله داشتیم گرفتیم بیشتر دوستامون گفتند قابل اعتماد نیستن حقیقش خاستیم از انلاین سرور تهیه کنیم که پشتیبانی همه چی 20 ازشون سرویس داشتیم

عالی ساپرت کردن
    ...اما یه اشتباه کردیم از پرشیا سرور سرور رو تهیه کردیم که سرور خیلی ضعیفی بود که بهشون گفتیم خیلی ضعیف هست که خودش دان می شد و الا اخر

که بهشون گفتیم سرور رو چک کنید که این مشکلات چی هستند میگفتند چک میکنیم و بررسی میکنیم اما فقی تنها چیزی که میگفتند مشکلی ندارد ..مشکل از شما هست

خلاصه گفتیم سرور رو عوض کنید یعنی یه کشور دیگه بدید سرور رو هنوز 2 روز نگذشته بود و گفتند برای این کار باید هزینه بپردازید

فکر کنم نوشته بودند بازگشت هزینه بعد از 7 روز که سرویس واقعا خیلی ضعیفی بود حتی خودشون هم پذیرفتن که .....

بحر حال دوستان به نظر من هرکی میخاد از این سایت خرید کنه بهتر و دقیق تر پرس و جو و مطالعه کنه تا به مشکل من نخوره

و محلت سرور من تویه سایتشون تاریخ نزده بود که تا کی پرداخت کنیم که تاریخ پرداخت ههمون تاریخ خرید سرور بود که امروز که بهشون گفتم اقا تاریخ سرور کی محلت تموم میشه

و اومدن گفتن 2 روزی هم گذشته سریع سرور رو خاموش کردند و بهشون قبلش گفتم که سرور رو خاموش نکنید مشتری تمدید میکنه اما خاموش کردند

ایا ما مقصر هستیم که تاریخ پرداخت رو نزدند ؟ حتی تویه یاهو یا سایت برامون ایمیلی نیومد که تاریخ سر رسید سرور کی هست ...........این خودش یه نوع بی نظمیییییییی و خاموش کردن سرور یه نوع بی احترامی هست به مشتری .. من متوجه شدم ایشون یادشون رفته سرور رو خاموش کنند اما خودم اشتباه کردم بهشون کردم البته نباید میگفتم که این مشکل به وجود میومد
    الان بهشون میگم 5 مین باز کنید بکاب بگیریم میگن که تا پرداخت نشه میگم برای شما هزینه 5 دقیقه رو بگیرید اما واقعا متاسفیم هر کسی با این جو اشخاص کار کنند

....یه چیزی دیگم اینه تا بهشون گفتم تاریخ سرور کی هست سریع تاریخ سرور که باید پرداخت میشد همون لحظه تغییر دادن ایول بابا عجب سرعتی

کد PHP:
    Mar 06 10:15 PM    reza khani:salam 
    Mar 06 10
    :15 PM    Persia Server:slm 
    Mar 06 10
    :15 PM    reza khani:server 149.3.129.55 ta ky mohlat dare
    Mar 06 10:16 PM    Persia Server:w8 
    Mar 06 10
    :17 PM    Persia Server:to forjash hast 
    Mar 06 10
    :17 PM    Persia Server:2 rozesh tamom shode 
    Mar 06 10
    :17 PM    Persia Server:emroz down mishe 
    Mar 06 10
    :17 PM    Persia Server:yani 2 roz pish bayad tamdid mishode 
    Mar 06 10
    :17 PM    Persia Server:nashode 
    Mar 06 10
    :17 PM    Persia Server:to fotje hast 
    Mar 06 10
    :17 PM    Persia Server:emroz nashe 
    Mar 06 10
    :17 PM    Persia Server:delet mishe 
    Mar 06 10
    :17 PM    reza khani:ta emshab sabr konid 
    Mar 06 10
    :17 PM    reza khani:age tamidid nakardan 
     Mar 06 10
    :17 PM    reza khani:delet konid
    Mar  PM    Persia Server
    :ok 
    اما بعد از این گفتگو 5 ثانیه طول نکشید سرور رو خاموش کردن
    دوستا قضاوت کنید
    اگه مقصر ما هستیم که این تاپیک حذف میکنیم اگه خیر این رو ادامه بدیم تا بقیه دوستان به این مشکلات بر نخورند و درس عبرتی بشه

2. تعداد تشکر ها از khanihost.com به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)