شما بهتره که بری به خودت بخندی
امثال شما ها وقتی میایین محل کاره من اندازه یه مگس نمیفهمین ..... { فروش نصب و راه اندازی انتنهای وایرلس بسیار دور برد }در ضمن من اسم نبردم و به شخص خاصی نگفتم منظورم کلی بود.....l-)
خوبه که منم همین رفتار رو باهاتون داشته باشم . ولی کاملا برعکس و با خونسردیه تمام .....
خب اگه فقط چند ثانیه فکر میکردی متوجه میشدی که زیاد سر در نمیارم و بجای خندیدن درست راهنمایی میکردی .......
من از وی پی اس خریدن خسته شدم میخوام یه سرور داشته باشم که دسته خودم باشه وفشاری از طرف یوزرهای دیگه روی پرت و مخصوصا هارد نباشه
و اینکه این سرورهایی که شماها پیشنهاد میدین واقعا برای من زیاده چونکه من وقتی هاردم اس اس دی باشه خیلی رم لازم داشته باشم 1 گیگه ولی سی پی یو بالا لازم دارم
چونکه این نرم افزار اکانتینگی که من میخوام استفاده کنم خوره سی پی یوه .......
پس لطفا دوستانی که بسیار با تجربه هستن راهنماییم کنن که چی کار کنم ؟؟؟
من حداکثر برای کل فعالیتهام 3 تا وی پی اس لازم دارم که
هارد هر کدوم 10 گیگ اس اس دی باشه رم هر کدامشان بیشتر از 1 نباشه پورت 100% 10 باشه سی پی یو هم 2 کوره 3000 مگ باشه من این مشخصات رو دقیقا لازم دارم.
حا لا اگه صلاح میدونید که وی دی اس بگیرم اکی پیشنهاد بدین یا اینکه سه تا وی پی اس از یه سرور بهتره بگیرم که رنج ایپیهاشم پشت سره هم باشه واقعا گیج شدم و اعصابم ریخته به هم در عرض 6 ماه 300 هزار پول الکی حروم کردم بابت وی پی اس خریدن ماشالا هه هم میان میگن سرویسهای ما بهترینه فلانه بیساره .......
نهایتا میتونم ماهی 60 تا 70 تومن بدم دیگه حاضر نیستم بیشتر پول بدم ولی اگه یرویسه خوبی بهم بدین بعد از چند روز تست اگه 100% راضی باشم هر 3تاشو 1 ساله شارژ میکنم l-)
پس لطفا پیشنهاد بدین یا راهنمایی کنید که دیگه دارم دیوونه میشم