سلام.
من اصلاً در جریان کار شما نیستم و نمیدونم مشکل از کجا بوده (از هاست اول تا سرور مجازی آخر) ولی من شخصاً و شرکت های *معتبر* دیگه ای که به صورت دوستانه و یا همکار با هم رابطه داریم، عملاً درصد بروز مشکل برای کاربرانمون بیشتر از 2% نبوده از 100% !!
میدونید چرا ؟ چون فقط در کاری که میدونیم 100% درش تخصص کامل داریم ادعا می کنیم !
نمیریم یک سرور بخریم با یک دونه هارد دیسک فکستنی، بدون RAID و با یک CPU دو قرونی که *** فقط *** ارزون در بیاد که بتونیم ارزون بفروشیم ولی خفن سود کنیم !!!!
اصول هاستینگ در ایران داره به بیراهه میره دوستان .... من ادعا می کنم که در کار خودم بهترین نباشم، یکی از حرفه ای ها هستم و مدرکش مشتریان من هستند و هیچ جا تبلیغات ندارم و حتی یک سایت برای فروش هم ندارم که سرور ها یا بسته های هاستینگ یا سرور مجازیم توش نوشته شده باشه !!!
چرا مشتری دارم ؟ چرا مشتر ی هام راضی هستند ؟ چرا بیشتر از خیلی جاها به ما و شرکت های دوستانی که ازشون نام بردم پول میدن ؟ چرا ؟؟؟
حتماً چون زرنگ نیستند که برن هاست یا سرور ارزون پیدا کنند نه ؟؟؟
نه دوستان، اتفاقاً زرنگ تر از خیلی های دیگه هستند چون میدونند 1 بار پول میدن، یک بار وقت میزارن، یک عمر استفاده می کنند، اعتبار کسب می کنند و روز به روز رشد و پیشرفت می کنند.
چرا ؟ چون کیفیت رو رعایت می کنند، چون به گفته خارجی ها Smart Buyer هستند که معنیش میشه کسی که به اندازه ارزش هر جنس براش پول میده !!! نه کسی که ارزون میخره، حالا هرچی که باشه !!!!
با تشکر.