من آبادانم اینترنت مخابرات خوزستان خیلی افتضاحه مانند بقیه جاها.. ولی الان خوبه برای من... خیلی وقته قطعی ندیدم....
زنگ بزنم 2020 میگه شما 23 ومین نفرید...
خب بعد همون موقع قط میکنم میگه 23!!!!! تا چند ساعت بعد میگه 23 نفر فاصله دارید!!! بعد این همه قبض تلفن به کنار اولین سوالشون اینکه که وی پی ان داری؟
خب خطتت رو چک کن چک کردی از دم در؟ منم که قاعدتاً دروغ نمیگم و هر روز میرم جعبه تقسیم تلفن!!! دقیقاً جای خط رو میدونم!!!
خب مودمتو خاموش کن یک ساعت دیگه حله ریست کردم برات!!!!
یک ساعت و نیم بعد!!!(نیم ساعت جهت اطمینان))!!!!
2020
نیم ساعت بعد میشم نفر اول(البته اگه خوش شانس باشم) حالا که نوبتم میرسه دوساعت گذشته با احتساب این نیم ساعته!!!
سلام جناب من تماس گرفته بودم همکارتون ریست کرد دو ساعت پیش من یک ساعت و نیم بعدش روشن کردم هنوز مشکلم حل نشده
حل نشده خب همین شماره ست؟
خب موردی نداره شما خاموش کنید حل میشه 45 دقیقه خاموش باشه!!!! گفتم دست وردار من میگم نمیشه مودمم ریست کردم کلاً پسورد جدید ست کن چرا انجوریید شما .... بهش برخورد... دوباره نیم ساعت در انتظار..2020 .. حالا پسورد ست کرد... در همون لحظه ست کردم و وصل شد.....
واقعاً یه مورد ساده به ذهنشون نمیاد.....
ولی کیفیتش عالیه من 512 نامحدود دارم سرعت 100 بهم میده دانلودشو معمولا 80 تا 100 خیلی کم پیش میاد که 30 و 50 باشه ولی هست...
البته قبلاً خیلی قطعی داشتم... بعضی اوقات که کلاً فقط آیپی های داخلی باز میشد که حل شده...