نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 55

موضوع: انجمن ساز

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    281
    تشکر تشکر شده 
    56
    تشکر شده در
    46 پست

پیش فرض پاسخ : انجمن ساز

ببینید دوست عزیز منم مدت خیلی زیادی با ما بی بی کار کردم. و مطمئننا هیچ مشکلی نداره تقریبا همه چیزی که توی VB هست. توی مای بی بی هم هست.قالب هم قالب های زیادی داری(ولی کنتر از وی بی).شما هم که یک قالب اختصاصی میخواین پس مشکل قالب ندارید.هر 2 هم پلاگین ها و هک های زیادی دارن.و دوباره تقریبا بیشتر پلاگین های VB رو مای بی بی داره.یا اگر که پلاگین خاصی مثلا از VB رو بخواین میتونید سفارش بدید واسطون عین همون رو تبدیل به ما بی بی کنن. به صورت کلی هیچ فرقی با هم نمیکنن.توی ایران فعلا مای بی بی رو به رشد هست و بیشترا دارن از مای بی بی استفاده میکنن.سایت که دوست عزیزمون ققنوس دادن و همینطور این سای سایت های خیلی خوبی هستن برای پشتیبانی و مشکلتون رو حل میکنن.
    فقط مای بی بی رایگان هست. vb لایسنسش الان فکر کنم سالی نزدیک به 300 هزار تومن باشه(یل بیشتر).شما بهترین کاری که میتونید بکنید اینه که برید توی انجمن مای بی بی و vb اونجا تاپیک بزنید از اونا بپرسید. فکر کنم اینجوری به نتیجه بهتری برسید.
    پرستا شاپ هم ما بی بی هست. پس میتونید قالبی مثل قالب اونا داشته باشید اگه انجمنتون ما بی بی باشه.
    موفق باشید./

2. تعداد تشکر ها ازalone به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)