سلام،
من چند سوال دارم از شما اساتیت آشنا با Adsense و اینکاره، که ابته شاید مهم باشه و سوال بعضیها هم باشه. البته میدونم توی بعضی از این سوال هام حساسیت زیادی به خرج دادم، ولی معمولا برای هر کار جدیدی بهتره همه جوانبو در نظر گرفت و تحقیق کرد
1- من اگر یه اکانت با IP کانادا بسازم، و بعد از مدتی به هر دلیلی اون IP ثابت کانادارو از دست بدم، و مجبور به خرید یک IP جدید و البته باز از کانادا بشم، آیا گوگل به خاطر تغییر IP، اکانت مرا می بنده؟
2- اگر به اون ایمیلی که باهاش اکانت ادسنس را ساختم با IP ایران یا IP کشور دیگری وارد بشم ، این برای حساب ادسنس مشکلی ایجاد میکنه؟
3- من 2 تا سایت دارم یکی توی بلاگر و یکی به صورت شخصی، حالا اگر با IP ایران یا IP کشور دیگری توی بلاگر خودم که تبلیغات ادسنس را گذاشتم وارد بشم و اونو آپدیت کنم، برای اکانت ادسنس من خطری داره یا خیر؟
4- به عنوان اولین سایتی که به ادسنس معرفی میکنم که مهم هم هست، بهتره اول بلاگرو معرفی کنم یا دامین هاست شخصی خودمو؟
5- ادسنس براش مهمه سایت چقدر بازدید داشته باشه تا حساب مارو تایید کنه یا نه ؟ اینو واسه این می پرسم که اگر یه میزان مورد نظر مهم هست بعد از رسیدن به اون میزان درخواست بدم.
6- اسم و مشخصات فرد دریافت کننده چک، آیا اگر با نام فرد باز کننده حساب ادسنس تفاوت داشته باشه این مشکل سازه ؟
گر زمان رجیستر اکانت IP من از USA باشه و مشخصات و آدرس شخص دریافت کننده چک توی کانادا باشه، آیا این مشکل سازه ؟ آخه IP USA پیدا کردن خیلی ساده تر از Canada IP هست و دایی بنده در کانادا هستن!
در آخر آیا سرویس دهنده معتبری برای گرفتن ***-***** با Valid IP میتونید معرفی کنید که وسط کار دردسر ساز نشه ؟
ممنون،