نقل قول نوشته اصلی توسط RoobinaServer نمایش پست ها
خیر از اول پیش ما نبودند و کلی مشکل داشتند ظاهرا تا جایی که شنیدم.

چندین ماه هست که پیش ما هستند دقیق نمیتونم بیشتر اطلاعات مشتری را بدم به شما (حالا اولش چند سال پیشه نمیدونم)

درضمن. اگر بهینه نباشه به ما مربوط میشه عزیز و پشتیبانی نمیکنیم از شما. ربطی به هزینه نداره ، همه چی پول نیست که کیفیت مهمه برای ما.

اگر سرور مجازی باشه بهینه باشه یا نه به ما مربوط نمیشه خودتونید با سرورتون. ولی وقتی صحبت هاست اشتراکی هست اینجاست که به ما مربوط میشه.

یا حق
،

بنده در جریان نفوذ به سرورهای تیز وب بودم، به همین دلیل می خواستم بدونم که آیا ایشون روی سرور های شما بودند یا خیر...
در مورد اینکه بهینه سازی شده هست یا نه، گویا یه خورده بد منظورم رو رسوندم، امید وارم که سوء تفاهمی پیش نیاد.

در کل من برنامه نویس هستم و سرویس وبلاگدهیم رو خودم برنامه نویسی کردم...

من به صورت فایل هاستینگ برنامه نویسی نکردم که فشار زیادی روی خود سرور بیاره، و تا اونجا که تونستم میزان پردازش ها در واحد زمانی کم کردم تا سرور برای هر بار لود کمترین میزان پردازش رو داشته باشه، اینها رو برای سرعت بخشیدن به سایت خودم طراحی کردم، پس مطمئنن بهینه بودن سایت برای خودم هم ارزش بسزایی داره.

متاسفانه اکثر سایت ها فقط حرف می زنن و وقتی مشتری میاد روی سرور هاشون یا سوء استفاده می کنند یا به هیچ کدوم از حرف هاشون عمل نمی کنند.
روبیا سرور چندین مرتبه به گوشم خورده، اما هنوز مردد هستم بین انتخاب این سرویس، چون مدیر هاستینگ نباید کاربر رو محدود کنه. (البته این خیلی مهم هست چون محدودیتی که قرار می دید به نفع کاربرانتون هست برای همین جای تحسین داره.)