سلام خسته نباشید دوستان یک چند تا مورد تو این انجمن دیدم و واقعا ناراحت شدم دوستان مگه یک سایت درماه چقدر هزینه در میاره اونم چت روم که بنده بخواهم براش بیش از این هزینه کنم متاسفانه خارجی ها انجمن دارند ایرانی ها هم انجمن دارند برای اطلاعات بیشتر میگم انجمن برای این هست که به کاربران راهنمایی و کمک کنید نه اینکه بخواهید ازش پول بگیرید متاسفانه انجمن ها هم پولی شده یک سرور برای چت روم بالا 300تومان هزینه هست و تبلیغات هم کم! بنده دانشجو هستم بیش از این نمیتونم هزینه کنم اما اگر شما دوستان که تو این زمینه سر رشته دارید و تخصص دارید بخواهید اینجوری رفتار کنید دیگه هیچ سایتی تو اینترنت نخواهد بود البته ناگفته نمونه سعی کنیم که هموطنانمون که دارند پیشرفت میکنند یک کاری کنیم که پیشرفت کنه نه جوری باهاش بکنیم که دیگه نتونه راه بره من اگر بخواهم اسم ببرم از کسایی که برای بنده کار کردند و بلا نصبت هیچی بارشون نبوده دیگه باید انجمن جمع کرد امیدوا ایرانی ها اصول وفرهنگشون تا حدی بالا بره که بدونند پیشرفت هم وطن خودشون پیشرفت خودشون هست تو ایران متاسفانه رقابت فقط دشمنی هست اگر کسی بدونه که کسی تو زمینه که فعالیت میکنه بیشتر از اون فعالیت میکنه اون باید معرفی کنند نه اینکه بلا نصبت یک آدم مزخرف که اسم نمیبرم پول یا مفت میگیره برای بای پس ngnix نامحدود از من و وقتی دیداس بهم میزنند میگه بیا لایت اسپید نا محدود بهت بدم بهت دیداس نمی خوره و از من پول یا مفت میگیره من واقعا متاسفم که دوستان انجمن که خودشون تو این انجمن یک چیزی یاد گرفتن بخواهند طوری رفتار کنند گه کسی دیگه پاشا تو انجمن نگذراند سپاس و درور از همه دوستان که دارند زحمت درست میکشند بدرود